Arv og Testamente

Sæt anbragte børn i dit testamente
og giv dem en lys fremtid

Børnehjælpsdagen arbejder hver dag, året rundt, for at støtte og styrke anbragte børn og unge i Danmark. Vi er i kontakt med børne- og ungehjem, plejeforældre og børnene i hele landet, som får direkte glæde af vores indsatser og arrangementer, der skaber positiv udvikling, trivsel, livskompetence og fællesskaber.

Siden Børnehjælpsdagen blev stiftet i 1904, har vi dedikeret os til at gøre en reel forskel for børn og unge i sårbare og udsatte positioner. En barsk start på livet, som følge af omsorgssvigt, misbrug, dødsfald eller andre udfordringer i familien, bør ikke definere et barns fremtid. Gennem vores lange historie har vi opbygget en masse erfaringer, der viser, at når vi møder anbragte børn og unge med åbenhed, forventninger, empati, støtte og tro på, at de kan lykkes – så lykkes de også i langt højere grad. 

Giv noget godt videre

Når du testamenterer arv til Børnehjælpsdagen, gør du en direkte forskel for børn og unge i Danmark, der har allermest brug for din støtte.

Din arv, uanset størrelse, er med til at bryde den sociale arv for anbragte børn og unge, som med din omtanke og omsorg kan gå en lysere fremtid i møde. På den måde er du med til at glæde og gøre en forskel for udsatte børn og unge, der rækker langt ud over din egen tid.

 

 

 

Fordelene ved at betænke arv til Børnehjælpsdagen

  • Din arv gør en direkte forskel for anbragte børn og unge i Danmark – også i fremtiden
  • Børnehjælpsdagen betaler arveafgift efter 30% reglen, så du efterlader større arv til dine kære
  • Vi giver tilskud på 5000 kr. til oprettelsen af dit testamente
  • Du kan få adgang til en lang række anbefalede familie- og arveretsadvokater i hele landet
  • Du kan selv oprette dit testamente gratis gennem Børnehjælpsdagens aftale med Dokument 24

Det gode testamente

Børnehjælpsdagen samarbejder med Det Gode Testamente, der er et partnerskab med mere end 50 af landets velgørende organisationer, som er gået sammen for at bidrage til at hjælpe og støtte dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed. Mange tror, at man skal have mange penge, hvis man vil skrive velgørenhed ind i sit testamente. Men alle beløb gør en forskel. Via Børnehjælpsdagens samarbejde med Det Gode Testamente kan du få hjælp og gratis advokatrådgivning til dit testamente.

 

 

Find en lokal advokat

Det er ikke alle, der i forvejen har en advokat – og det har vi fuld forståelse for. Derfor er det en fordel, at Børnehjælpsdagen samarbejder med Det Gode Testamente. De arbejder nemlig sammen med Danske Familieadvokater og Danske Arveretsadvokater, der kan tilbyde uforpligtigende rådgivning til dig, som overvejer at tilgodese Børnehjælpsdagen i dit testamente. Du kan nemt og hurtigt finde en advokat, som kan hjælpe og rådgive dig til, hvordan din arv kan gøre en forskel.

30 % reglen

Børnehjælpsdagen er som velgørende organisation fritaget for at betale afgifter til staten af din arv. Når du betænker Børnehjælpsdagen med et minimum på 30 % i dit testamente, kan det være en økonomisk fordel for dine arvinger, der slipper for afgifen. Skriver du Børnehjælpsdagen ind i dit testamente giver vi dig et tilskud på op til 5000 kr. til oprettelsen. 

 

Har du spørgsmål?

Vi vil altid gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål til at testamentere din arv til Børnehjælpsdagen. Kontakt Kommunikations- og Marketingchef, Maja S. Krogstrup på e-mail MK@BHD.DK eller tlf. 3530 9312, hvis du vil vide vide mere om hvordan din arv kan støtte Børnehjælpsdagen.

STØT BØRNENE

Hos Børnehjælpsdagen arbejder vi året rundt for Danmarks mest udsatte børn. Når du er anbragt, har du nemlig ikke de samme muligheder hos andre børn – men det gør vi alt hvad vi kan for at lave om på. Din støtte kan ændre et barns liv.

Vores arbejde

Læs om vores arbejde og alle vores indsatser. Fra camps til styrkedage, opfyldelse af drømme, familie-dage og fællesskabstræf. Vi arbejder for at styrke anbragte børns personlige og sociale kompetencer, så de får bedre forudsætninger for et godt børneliv.

Bliv erhvervssponsor

Hos Børnehjælpsdagen arbejder vi året rundt for at styrke anbragte børn og unge. Det har vi brug for jeres hjælp til. Ved at blive virksomhedssponsor giver I endnu flere børn og unge gode børneliv og en lys fremtid.


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.