Webshop

Vi er glade for at kunne byde velkommen i vores webshop. Her kan du finde spændende produkter, der alle relaterer sig til Børnehjælpsdagens arbejde. Alle køb i shoppen støtter vores arbejde for anbragte børn og unge i Danmark
Boernehjaelsdagen-aarsplakat-2012

Årsplakat 2012

275,00 kr.

Årets Børnehjælpsdag – den 6. maj 2012 – blev markeret med unik årsplakat. Motivet er skabt af den verdensberømte pop-art kunstner Romero Britto. Han genskabte dermed Børnehjælpsdagens historiske plakattradition.

Brittos motiv er en fortolkning af ’Lillebror’, der er Børnehjælpsdagens bomærke, og som blev tegnet af Herluf Jensenius i 1924. Britto har med sin særegne, naive streg givet den søde kasket-dreng et nyt ansigtsudtryk – og en farvestrålende makeover.

Oplaget af årsplakaten er begrænset – kun 200 styk kommer i handelen, så skynd dig at sikre dig et eksemplar af denne helt unikke plakat.  Alle plakater er signerede af Britto.

Bemærk:

Det er også muligt at købe Brittos motiv til årsplakaten som et eksklusivt ’limited edition print on canvas’, dvs. at ’Lillebror’-motivet er trykt på et lærred. Canvas-trykket findes i kun 50 eksemplarer og koster 3.000 kroner.  De er selvfølgelig signerede. Kontakt Børnehjælpsdagen for køb af canvas-tryk.