Forny din betalingsmetode

Det ser ud til, at din betalingsmetode er udløbet

Tusind tak for din faste støtte indtil nu. Vi håber selvfølgelig, at du vil være med til at støtte os fremover. Herunder kan du se din nuværende aftale og opdatere din betalingsmetode. Hvis du gerne vil ændre i din aftales beløb eller frekvens, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ellers kan du nemt opdatere dine kortoplysninger eller skifte betalingsmetode lige her.

Arv og testamente

Har du taget stilling til, hvem der skal arve fra dig? Når du betænker Børnehjælpsdagen i dit testamente, kan du gøre en mindeværdig forskel for anbragte børn og unge langt ind i fremtiden. Vi er med i Det Gode Testamente og kan hjælpe dig til en god proces.

Vores arbejde

Læs om vores arbejde og alle vores indsatser. Fra camps til styrkedage, opfyldelse af drømme, familie-dage og fællesskabstræf. Vi arbejder for at styrke anbragte børns personlige og sociale kompetencer, så de får bedre forudsætninger for et godt børneliv.

Erhvervssponsor

Skal din virksomhed være med til at styrke Danmarks sejeste børn og unge? Når du støtter Børnehjælpsdagen, så støtter du nemlig vores arbejde for netop den 1% børn og unge,
der er anbragt i Danmark.


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.