Bliv Frivillig

Bliv Frivillig

Vil du gøre en betydelig forskel for anbragte børn og unge i Danmark? 

Hos Børnehjælpsdagen har vi et dedikeret team af frivillige, som er en del rygraden i vores arbejde. Og de er afgørende for, at vi kan gennemføre arrangementer og initiativer, som styrker børn og unges mentale og fysiske robusthed

Vi søger altid frivillige kræfter, der ønsker at bidrager med deres tid og indsats til vores meningsfulde projekter. Så hvis du vil støtte en vigtig sag og se effekten af din indsats, vil vi meget gerne høre fra dig.

et hold af frivillige

Børnehjælpsdagen har rigtig mange frivillige, der hjælper til med praktiske opgaver eller er med til at afvikle vores tilbud for anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Vi har et frivillig team med base i København.

De frivillige er en vigtig og værdsat ressource i Børnehjælpsdagen. Arbejdskraften betyder, at vi kan holde vores omkostninger til administration på et minimum. Samtidig er deres indsats, nærvær og entusiasme uvurderlig i forhold til at styrke relationen til børnene og de unge.

Som organisation giver vi naturligvis ‘noget igen’. De frivillige får styrket deres faglige og personlige kompetencer i et hyggeligt arbejdsmiljø, hvor vi også lægger vægt på det sociale samvær.

Frivillig hjælper barn
FRIVILLIG poserer for BøRNEHJæLPSDAGEN projekt EMPOWER4U

skal du være med?

Vi søger løbende nye frivillige til vores team. Vi vil derfor gerne høre fra dig, hvis du ønsker at støtte en meningsfuld og konkret sag, hvor virkningen af din indsats er tæt på. 

Her er eksempler på nogle af de opgaver, som du kan bidrage til:

  • Hjælpe til og deltage i vores projekter f.eks. EMPOWER4Usommerfester og julefester.
  • Hjælpe til og deltage i vores lejre og camps, som vi afholder flere gange årligt.
  • Hjælpe til og deltage i vores en-dags-arrangementer, som vi afholder løbende.
  • Hjælpe til med at pakke julegaver og konfirmationsgaver.
  • Hjælpe til med administrativt arbejde,  f.eks. i forbindelse med Børnenes IT-Fond og Drømmebanken.

dE fRIVILLIGE FORRTÆLLER

Vores frivilligteam har plads til alle – uanset alder, køn, baggrund og interesse.

Mød Tamara og Mathilde, der i videoen sætter ord på det frivillige arbejde – og det fællesskab, som vi tilbyder.

Cirka hvert halve år afholder vi nemlig et socialt arrangement, der er med til at styrke sammenholdet i frivilligteamet.

Har du spørgsmål?

Vi vil altid gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål om at blive frivillig i Børnehjælpsdagen. Kontakt Projektkoordinator Maria L. Christensen på e-mail MC@BHD.DK eller tlf. 2196 9757.