Lotterier

Børnehjælpsdagen står bag Lillebror Lotteriet og Julelotteriet, som bliver solgt af børn og unge fra fritidsforeninger, idrætsklubber og skoleklasser.

Lotterier

Børnehjælpsdagen står bag Lillebror Lotteriet og Julelotteriet, som bliver solgt af børn og unge fra fritidsforeninger, idrætsklubber og skoleklasser.

Børnehjælpsdagen står bag de to landsdækkende lotterier: Lillebror Lotteriet og Julelotteriet –  som sælges efter tilladelse fra Spillemyndigheden. Overskuddet fra lotterierne går til vores arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Cirka 800 danske fritidsforeninger, idrætsklubber og skoleklasser sælger årligt vores skrabelodder.

Ved at købe et skrabelod støtter man ikke kun Børnehjælpsdagen, men også det lokale skole- og fritidsliv. Desuden kan man vinde gavekort til populære butikskæder og indgangsbilletter til oplevelsesparker.

Den samlede gevinstsum i Børnehjælpsdagens skrabe lotterier udgør over 4,9 millioner kroner.

Kopi af regnskab for senest afsluttede lotteri kan altid rekvireres pr. mail til post@bhd.dk.

Lillebror lotteriet

Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri er på gaden hvert forår og sælges af flere end 300 skoleklasser, foreninger og klubber.

Julelotteriet

Børnehjælpsdagens Julelotteri bliver solgt hvert efterår. Vær med til at sælge skrabelodderne og tjen penge til jeres klasse eller forening.

ALT OM LOTTERIERNE

Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri er på gaden hvert forår og sælges af flere end 300 skoleklasser, foreninger og kl...
Læs mere
Børnehjælpsdagens Julelotteri bliver solgt hvert efterår. Vær med til at sælge skrabelodderne og tjen penge til jeres...
Læs mere
Historien om Børnehjælpsdagens lotterier starter helt tilbage i 1926, hvor Lillebrorlodderne kom på gaden. Dengang ko...
Læs mere

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.