Afregn Julelotteriet

Grundet forlængelsen af Covid-19 restriktionerne, har vi forlænget afregningen af Julelotteriet 2020 til den 19. februar 2021.

Afregn Julelotteriet

Grundet forlængelsen af Covid-19 restriktionerne, har vi forlænget afregningen af Julelotteriet 2020 til den 19. februar 2021.

Afregn Julelotteriet 2020. Når din klub eller klasse er færdige med at sælge jeres Julelodder, skal I lave et regnskab til Børnehjælpsdagen. I skal lave regnskabet på vores returseddel, som I kan downloade nedenfor.

Den udfyldte returseddel skal I sende til Børnehjælpsdagen sammen med evt. usolgte lodder. Hvis I har solgt alle jeres lodder, skal I blot indscanne / maile retursedlen til os (lotteri@bhd.dk)

De penge, som I har tjent, ved salg af lodder, skal I beholde. Børnehjælpsdagens andel skal indbetales på det kontonummer, som er angivet på retursedlen.

Afregning af Julelotteriet, herunder regnskab og indbetaling af penge, skal være afsluttet senest den 29. januar 2021.

Grundet forlængelsen af Covid-19 restriktionerne, har vi forlænget afregningen af Julelotteriet 2020 til den 14. marts 2021.

Tusinde tak for Jeres indsats med Julelotteriet!

>  RETURSEDDEL - TIL RETURLODDER OG REGNSKAB
Bruges til returnering af usolgte lodder og afstemning. Er der ingen returlodder, sender I en mail om, at alle lodderne er solgt.
>  VIGTIG INFORMATION VED SALG
Vigtig information der er værd at vide omkring lotteriet. her kan du bl.a. finde vigtige datoer, hvordan usolgte lodder returneres og anden vigtig viden.

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.