Fysisk lodsalg – tilmelding

Bestil lodder helt gratis fra det velgørende Lillebror lodder til din forening, klub eller klasse. I tjener op til 12 kroner pr. solgt lod. Bestil allerede nu - og i hele salgsperioden.

Fysisk lodsalg – tilmelding

Bestil lodder helt gratis fra det velgørende Lillebror lodder til din forening, klub eller klasse. I tjener op til 12 kroner pr. solgt lod. Bestil allerede nu - og i hele salgsperioden.

Bestil og sælg lodder fra Lillebror Lotteriet 2020 og tjen gode penge til din forening, idrætsklub eller skoleklasse. Der er tale om fysiske skrabelodder, der må sælges frem til den 23. august*. Samtidig støtter I anbragte børn og udsatte unge i Danmark, da overskuddet fra lotteriet går til Børnehjælpsdagens arbejde.

SÆLG FYSISK / FYSISKE LODDER VIA EGEN DISTRIBUTION
– TJEN 10 ELLER 12 KRONER PR. SOLGT LOD

  • I tilmelder jeres forening/klub/klasse via nedenstående formular. Kontaktperson skal være min. 18 år.
  • Bestil antal fysiske skrabelodder, som I ønsker at sælge. I kan bestille løse lodder eller lodder, der sidder fast på et ark. De løse lodder bestilles i bundter á 100 stk. Et ark består af 30 lodder, der (løbende) kan rives af.
  • I vil modtage lodderne med posten – helt uden beregning.
  • Vi hjælper gerne med at oprette et MobilePay-nummer til jeres salg. Det er gratis.
  • Et lod sælges for 25 kroner. I bestemmer selv, hvor mange lodder, I sælger ad gangen.
  • Hvis I sælger alle de fysiske lodder, I har bestilt, tjener I 12 kroner pr. solgt lod. Har I usolgte lodder, tjener I 10 kroner. I kan bestille flere lodder i hele salgsperioden.
  • Eventuelt usolgte lodder kan altid returneres, så I har ingen økonomisk risiko. I betaler kun portoen, når I sender skrabelodderne retur til os. Afregning sker, når lotteriet er helt slut, hvor vi overfører jeres andel af salget

I kan sælge de fysiske lodder på forskellige kreative måder, der stadig overholder myndighedernes anbefalinger mht. Corona-virus. Få inspiration til et Corona-sikkert salg her

Alternativt kan I vælge at sælge lodder online. Læs mere her.

*Salgsperioden for Lillebror Lotteriet 2020 er ekstraordinært, pga. Corona, blevet forlænget til og med den 23. august. Det er sket med tilladelse fra Spillemyndigheden.

Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.

ONLINE TILMELDNING OG BESTILLING AF FYSISKE LODDER – LILLEBROR LOTTERIET 2020

Trin 1 af 3 - Kontakt information

  • Kontakt information

    Indtast jeres medlemsnummer. Hvis I ikke har deltaget tidligere så skriv "NY". Hvis i har glemt jeres medlemsnummer så skriv "GLEMT".

 

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER

Warning: file_get_contents(https://api.instagram.com/v1/users/self/media/recent/?access_token=1577821777.1677ed0.8d2170cebc724e8eac9b640297e8dfc7&count=9): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/bhd55073/public_html/wp-content/themes/wpbootstrap/footer.php on line 9
©Børnehjælpsdagen 2017. Alle rettigheder forbeholdes.