Om Julelotteriet

Børnehjælpsdagens Julelotteriet bliver solgt hvert år 24. oktober - 24. december. Vær med til at sælge skrabelodderne og tjen penge til jeres klasse eller forening.

Om Julelotteriet

Børnehjælpsdagens Julelotteriet bliver solgt hvert år 24. oktober - 24. december. Vær med til at sælge skrabelodderne og tjen penge til jeres klasse eller forening.
Elever fra Bordings Friskole sælger Julelotteri 2018

Børnehjælpsdagens Julelotteri blev lanceret i år 2000 og sælges i dag over hele landet. Skrabelodderne bliver solgt i perioden den 24. oktober til 24. december 2019. Skrabeloddet koster 25 kroner og man kan skrabe sig til attraktive præmier i form af gavekort på 200 kroner og rejsegavekort på op til 100.000 kroner. Overskuddet fra salget af lodderne går til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Børnehjælpsdagen står også bag Lillebror Lotteriet (forår).

SÅ MEGET KAN I TJENE PÅ SALG AF LODDER

I sælger et skrabelod i Julelotteriet for 25 kroner.

  • Sælger I alle de lodsedler, I har bestilt, beholder I 12 kroner pr. lod til jeres klasse eller forening.
  • Vælger I at returnere usolgte lodder, får I stadig en attraktiv fortjeneste på 10 kroner pr. lod.

BRUG LODDET SOM TIL OG FRA-KORT

Vi har skruet op for julehyggen på skrabeloddet med et nyt design og en ekstra feature: Loddet kan nu bruges som et ’Til og fra’-kort. Køberne kan skrabe sig til flotte præmier i form af gavekort – med en rejse til 100.000 kroner som hovedgevinst. Se det nye Julelod her

DEL JULELOTTERIET MED DIT NETVÆRK

TAK FOR DIN STØTTE!

H.K.H. Dronning Margrethe trækker et lod i Lillebror Lotteriet i 1982.

Lotteriernes historie

Bestil Lillebror-lodder til jeres klub eller klasse og tjen penge til fælleskassen. I tjener 11 kr. pr. solgt lod. Salgspris 25 kr. Nemt at sælge og tilmelding er gratis!

>> Bestil jeres lodder her
©Børnehjælpsdagen 2017. Alle rettigheder forbeholdes.