Om Julelotteriet

Børnehjælpsdagens Julelotteri bliver solgt hvert efterår. Vær med til at sælge skrabelodderne og tjen penge til jeres klasse eller forening.

Om Julelotteriet

Børnehjælpsdagens Julelotteri bliver solgt hvert efterår. Vær med til at sælge skrabelodderne og tjen penge til jeres klasse eller forening.

Børnehjælpsdagens Julelotteri blev lanceret i år 2000 og sælges i dag over hele landet af skoleklasser, fritidsforeninger, sportsklubber og andre organiserede grupper. Skrabelodderne blev ved sidste Julelotteri solgt fra den 9. oktober til 30. december 2020. Sælgere af Julelotteriet kan tjene op til 12 kroner pr. solgt lod til deres fælleskasse. I kan bestille og efterbestille lodder i hele salgsperioden. Eventuelt usolgte lodsedler kan altid returneres, så I har ingen økonomisk risiko. I betaler kun portoen, når I sender lodderne retur til os. Afregning sker, når lotteriet er helt slut, hvor vi overfører jeres andel af salget.
Tilmelding som sælgere af skrabelodderne er gratis og et julelod sælges for 25 kroner.

Med Julelotteriet kunne man i 2020 skrabe sig til attraktive præmier i form af gavekort til Elgiganten på 75.000 kroner, FolkeFerie.dk på 25.000 kroner, Comwell Hotels på 1.000 kroner og til en række butikskæder på 200 kroner.

Overskuddet fra salget af lodderne går til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Børnehjælpsdagen står også bag Lillebror Lotteriet (forår).

DEL JULELOTTERIET MED DIT NETVÆRK

TAK FOR DIN STØTTE!

Børnehjælpsdagens Julelotteri støtter anbragte børn
H.K.H. Dronning Margrethe trækker et lod i Lillebror Lotteriet i 1982.

Lotteriernes historie


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram