Julelotteriet

Børnehjælpsdagens Julelotteri bliver solgt hvert efterår. Vær med til at sælge skrabelodderne og tjen penge til jeres klasse eller forening.

Julelotteriet

Børnehjælpsdagens Julelotteri bliver solgt hvert efterår. Vær med til at sælge skrabelodderne og tjen penge til jeres klasse eller forening.

Julelotteri 2023

Børnehjælpsdagens Julelotteri og skrabelodder blev lanceret i år 2000 og sælges i dag over hele landet af skoleklasser, fritidsforeninger, sportsklubber og andre organiserede grupper.

Julelodderne kan sælges fra 1. oktober 2023 til den 1. januar 2024.

Sælgere af Julelotteriet får selv del i fortjenesten til foreningen eller klassekassen – og den anden del af lodsalget går til Børnehjælpsdagens arbejde med at hjælpe og styrke udsatte og anbragte børn og unge.

I kan bestille og efterbestille lodder i hele salgsperioden og usolgte lodsedler kan altid returneres uden økonomisk binding.


Lækre præmier på julelodderne

I Julelotteriet kan man skrabe sig til attraktive præmier i form af gavekort til Albatros på 75.000 kroner, Elgiganten på 25.000 kroner, Comwell Hotels på 1.000 kroner og gavekort på 200 kroner til SportmasterCoolshop.dkKop & Kande eller JYSK.

Overskuddet fra salget af lodderne går til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Børnehjælpsdagen står også bag Lillebror Lotteriet (forår).

 

Køb skrabelodder som privatperson

Hvis du gerne vil købe julelodder til årets Julelotteri, kan du skrive en mail til lotteri@bhd.dk.

DEL JULELOTTERIET MED DIT NETVÆRK
H.K.H. Dronning Margrethe trækker et lod i Lillebror Lotteriet i 1982.

Lotteriernes historie

TAK FOR DIN STØTTE!

Børnehjælpsdagens Julelotteri støtter anbragte børn

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.