Om Julelotteriet

Børnehjælpsdagens Julelotteri bliver solgt hvert efterår. Vær med til at sælge skrabelodderne og tjen penge til jeres klasse eller forening.

Om Julelotteriet

Børnehjælpsdagens Julelotteri bliver solgt hvert efterår. Vær med til at sælge skrabelodderne og tjen penge til jeres klasse eller forening.

Børnehjælpsdagens Julelotteri og skrabelodder blev lanceret i år 2000 og sælges i dag over hele landet af skoleklasser, fritidsforeninger, sportsklubber og andre organiserede grupper. Skrabelodderne kan sælges fra 7. oktober til den 31. december 2022. Sælgere af Julelotteriet kan tjene op til 15 kroner pr. solgt lod til deres fælleskasse, hvis I bestiller lodder inden d. 17. september. Herefter er provisionen 14 kroner pr. solgt lod.  I kan bestille og efterbestille lodder i hele salgsperioden. Eventuelt usolgte lodsedler kan altid returneres, så I har ingen økonomisk risiko. I betaler kun portoen, når I sender lodderne fra lotteriet retur til os. Afregning sker, når jeres salg i lotteriet er afsluttet.
Tilmelding som sælgere af skrabelodderne er gratis og et julelod sælges for 30 kroner.

I Julelotteriet kan man skrabe sig til attraktive præmier i form af gavekort til Albatros på 75.000 kroner, Elgiganten på 25.000 kroner, Comwell Hotels på 1.000 kroner og gavekort på 200 kroner til SportmasterCoolshop.dkKop & Kande eller JYSK.

Overskuddet fra salget af lodderne går til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Børnehjælpsdagen står også bag Lillebror Lotteriet (forår).

DEL JULELOTTERIET MED DIT NETVÆRK

TAK FOR DIN STØTTE!

Børnehjælpsdagens Julelotteri støtter anbragte børn
H.K.H. Dronning Margrethe trækker et lod i Lillebror Lotteriet i 1982.

Lotteriernes historie


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.