Køb lodder online – plejefamilie lodsalg

Du kan her bestille og betale dine Lillebrorlodder online, hvor (pleje)børn i en plejefamilie - via deres medlems-nummer - modtager salgsprovision som lommepenge.

Køb lodder online – plejefamilie lodsalg

Du kan her bestille og betale dine Lillebrorlodder online, hvor (pleje)børn i en plejefamilie - via deres medlems-nummer - modtager salgsprovision som lommepenge.

BØRNEHJÆLPSDAGENS LILLEBRORLODDER – PLEJEFAMILIE LODSALG.

Køb Lillebrorlodder online og støt Børnehjælpsdagens arbejde via plejefamilie lodsalg.

Praktisk information

Et Lillebrorlod koster 30 kroner pr. styk, og du skal købe min. 4  lodder ad gangen. Der er tale om fysiske skrabelodder, som du vil modtage med posten – uden beregning. Portoen er betalt. Lodderne bliver afsendt fra Børnehjælpsdagens kontor, så vidt muligt fra dag til dag*. Se skrabeloddet her.

I købsformularen nedenfor SKAL du angive det unikke sælger-nummer, som du har fået oplyst. Nummeret er tilknyttet en plejefamilie, hvor et eller flere (pleje)børn er officielle sælgere for Børnehjælpsdagen. De modtager 14 kroner pr. lod, som du køber.

Salgsperioden for Lillebror Lotteriet er fra den 27. februar til den 4. juli 2021.

Børnehjælpsdagens arbejde

Ved at købe Lillebrorlodderne støtter du anbragte børn og udsatte unge i Danmark, da overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagens humanitære arbejde! I dette tilfælde bidrager du også til børnene i den specifikke plejefamilie.

TUSINDE TAK FOR DIT KØB OG DIN STØTTE!

Læs mere om de lækre gevinster og hovedpræmier.

*Lodderne sendes i et alm. brev med Post Nord efter deres gældende leveringstider, som Børnehjælpsdagen ikke har indflydelse på.

BESTILLING AF LILLEBRORLODDER:

  • Angiv 4-cifret medlems nummer, som du har fået oplyst af den plejefamilie der er godkendt til at sælge lodder online på vegne af Børnehjælpsdagen i Lillebror Lotteriet 2021.
  • Oplys antal lodder du ønsker at købe. Det koster kr. 30 pr. lod og du skal minimum købe 4 lodder.
  • Samlet beløb i kr. til betaling.
  • Ønsker du fremover at modtage vores nyhedsbrev om vores arbejde. Vi sender nyhedsbrev ud ca. 4-6 gange om året.
  • Jeg giver hermed mit samtykke til, at Børnehjælpsdagen må opbevare og behandle mine oplysninger til brug i forbindelse med dette køb af lodder.
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER

TAK FOR DIN STØTTE

Lillebror Lotteri 2019

KENDER DU EN FORENING ELLER SKOLEKLASSE?


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram