Køb lodder online – plejefamilie lodsalg

Du kan her bestille og betale dine Julelodder online, hvor (pleje)børn i en plejefamilie - via deres medlems-nummer - modtager salgsprovision som lommepenge.

Køb lodder online – plejefamilie lodsalg

Du kan her bestille og betale dine Julelodder online, hvor (pleje)børn i en plejefamilie - via deres medlems-nummer - modtager salgsprovision som lommepenge.

BØRNEHJÆLPSDAGENS JULELODDER – PLEJEFAMILIE SALG.

Køb Julelodder online og støt Børnehjælpsdagens arbejde.

Praktisk information

Et Julelod koster 25 kroner pr. styk, og du skal købe min. 4  lodder ad gangen. Der er tale om fysiske skrabelodder, som du vil modtage med posten – uden beregning. Portoen er betalt. Lodderne bliver afsendt fra Børnehjælpsdagens kontor, så vidt muligt fra dag til dag*. Se skrabeloddet her.

I købsformularen nedenfor SKAL du angive det unikke sælger-nummer, som du har fået oplyst. Nummeret er tilknyttet en plejefamilie, hvor et eller flere (pleje)børn er officielle sælgere for Børnehjælpsdagen. De modtager 11 kroner pr. lod, som du køber.

Børnehjælpsdagens arbejde

Ved at købe Julelodderne støtter du anbragte børn og udsatte unge i Danmark, da overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagens humanitære arbejde! I dette tilfælde bidrager du også til børnene i den specifikke plejefamilie.

TUSINDE TAK FOR DIT KØB OG DIN STØTTE!

Læs mere om de lækre gevinster og hovedpræmier.

*Lodderne sendes i et alm. brev med Post Nord efter deres gældende leveringstider, som Børnehjælpsdagen ikke har indflydelse på.

BESTILLING AF JULELODDER:

  • Angiv 4-cifret medlems nummer, som du har fået oplyst af den plejefamilie der er godkendt til at sælge lodder online på vegne af Børnehjælpsdagen i Julelotteriet 2020..
  • Oplys antal lodder du ønsker at købe. Det koster kr. 25 pr. lod og du skal minimum købe 4 lodder.
  • Samlet beløb i kr. til betaling.
  • Ønsker du fremover at modtage vores nyhedsbrev om vores arbejde. Vi sender nyhedsbrev ud ca. 4-6 gange om året.
  • Jeg giver hermed mit samtykke til, at Børnehjælpsdagen må opbevare og behandle mine oplysninger til brug i forbindelse med dette køb af lodder.
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER

TAK FOR DIN STØTTE

Lillebror Lotteri 2019

KENDER DU EN FORENING ELLER SKOLEKLASSE?


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.