Køb lodder online – privat person lodsalg

Køb dine Lillebrorlodder online her - med et sælger-nummer, der knytter sig til en specifik privat-person. Du støtter anbragte børn i Danmark. Samtidig tjener privatperson en andel til sig selv.

Køb lodder online – privat person lodsalg

Køb dine Lillebrorlodder online her - med et sælger-nummer, der knytter sig til en specifik privat-person. Du støtter anbragte børn i Danmark. Samtidig tjener privatperson en andel til sig selv.

BØRNEHJÆLPSDAGENS LILLEBROR-LODDER – PRIVAT PERSON SALG.

Køb Lillebror-lodder online og støt Børnehjælpsdagens arbejde.

Praktisk information

Et Lillebrorlod koster 25 kroner pr. styk, og du skal købe min. 4  lodder ad gangen. Der er tale om fysiske skrabelodder, som du vil modtage med posten – uden beregning. Portoen er betalt. Lodderne bliver afsendt fra Børnehjælpsdagens kontor, så vidt muligt fra dag til dag*. Se skrabeloddet her.

I købsformularen nedenfor SKAL du angive det unikke sælger-nummer, du har fået oplyst af en bestemt privatperson. Denne privatperson er officiel sælger for Børnehjælpsdagen, og vil modtage 11 kroner pr. lod, som du køber.

Børnehjælpsdagen har pr. 26.03.2020 givet privatpersoner mulighed for at sælge Lillebrorlodder. Det er et ekstraordinært tiltag i 2020, der er lanceret pga. af Corona-virus. Læs mere her.

Børnehjælpsdagens arbejde

Ved at købe Lillebror-lodderne støtter du anbragte børn og udsatte unge i Danmark, da overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagens humanitære arbejde!

TUSINDE TAK FOR DIT KØB OG DIN STØTTE!

Læs mere om de lækre gevinster og hovedpræmier.

*Lodderne sendes i et alm. brev med Post Nord efter deres gældende leveringstider, som Børnehjælpsdagen ikke har indflydelse på.

KØB LILLEBROR-LODDER ONLINE HER:

  • Angiv 6-cifret sælgernummer, som du har fået oplyst af den privatperson der er godkendt til at sælge lodder online på vegne af Børnehjælpsdagen i Lillebror Lotteriet 2020..
  • Oplys antal lodder du ønsker at købe. Det koster kr. 25 pr. lod og du skal minimum købe 4 lodder.
  • Samlet beløb i kr. til betaling.
  • Ønsker du fremover at modtage vores nyhedsbrev om vores arbejde. Vi sender nyhedsbrev ud ca. 4-6 gange om året.
  • Jeg giver hermed mit samtykke til, at Børnehjælpsdagen må opbevare og behandle mine oplysninger til brug i forbindelse med dette køb af lodder.
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER

TAK FOR DIN STØTTE

Lillebror Lotteri 2019

KENDER DU EN FORENING ELLER SKOLEKLASSE?


©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.