Om Lillebror Lotteriet

Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri er på gaden hvert forår og sælges af flere end 300 skoleklasser, foreninger og klubber.

Om Lillebror Lotteriet

Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri er på gaden hvert forår og sælges af flere end 300 skoleklasser, foreninger og klubber.

Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri bliver solgt over hele landet hvert forår. Lodderne sælges for 25 kroner. De sidder på et halvmåneformet ark og er skrabelodder. I 2019 sælges lodderne i perioden 2. marts – 2. juni .

Hvis man skraber 3 balloner eller 3 Lillebror-hoveder ud af de 9 felter på forsiden af loddet, så er der gevinst med det samme – henholdsvis en entrébillet til en oplevelsespark eller et gavekort á 200 kroner til en butikskæde. Desuden er der attraktive hovedpræmier i form at gavekort til Apollo og Elgiganten. Den samlede gevinstsum er over 4 millioner kroner (2019). 

OBS: Fra 2019 er der ikke længere er en sluttrækning i Lillebror Lotteriet. Det skyldes ændringer i lovgivningen.

Lillebror Lotteriet kom på gaden i 1926 og er dermed et af landets største og ældste lotterier.

DEL LILLEBROR LOTTERIET MED DIT NETVÆRK!

KENDER DU EN FORENING ELLER SKOLEKLASSE?

TAK FOR DIN STØTTE!

H.K.H. Dronning Margrethe trækker et lod i Lillebror Lotteriet i 1982.

Lotteriernes historie

Bestil Lillebror-lodder til jeres klub eller klasse og tjen penge til fælleskassen. I tjener 11 kr. pr. solgt lod. Salgspris 25 kr. Nemt at sælge og tilmelding er gratis!

>> Bestil jeres lodder her
©Børnehjælpsdagen 2017. Alle rettigheder forbeholdes.