Sælg skrabelodder

Sælg Børnehjælpsdagens skrabelodder - online eller fysisk. Tjen penge til jeres forening, klub eller klasse. Lodsalget støtter anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Sælg skrabelodder

Sælg Børnehjælpsdagens skrabelodder - online eller fysisk. Tjen penge til jeres forening, klub eller klasse. Lodsalget støtter anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

*OBS* TILMELD JER SOM SÆLGERE SENEST D. 23/3 OG DELTAG DESUDEN I LODTRÆKNING OM BIOGRAFBILLETTER TIL NORDISK FILM BIOGRAFER (max 50. billetter).

Når jeres forening, klub eller klasse skal tjene penge, er det ideelle valg at sælge skrabelodder fra Børnehjælpsdagens to velkendte lotterier: Lillebror Lotteriet og Julelotteriet. Vores aktuelle lotteri er Lillebror Lotteriet 2020, der må sælges i perioden 1. marts til 1. juni. Tilmelding som sælgere er mulig nu – og i hele salgsperioden.

CORONA: Hvordan sælges fysiske lodder i en tid med Corona-virus? Salg på gader og stræder – samt dørsalg – er naturligvis en udfordring. Derfor præsenterer vi nu et nyt tiltag med salg af lodder online.

Når I sælger skrabelodder er I samtidig med til at indsamle penge til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Vores erfaring med lotterier strækker sig helt tilbage til 1926. Vi tilbyder derfor et stærkt brand og en solid service. Læs meget mere længere nede.

TJEN PENGE TIL FÆLLESKASSEN

 • Sælg skrabelodder fra Lillebror Lotteriet 2020 og tjen op til 12 kroner pr. solgt skrabelod til fælleskassen.
 • Skrabelodderne sælges for 25 kroner pr. styk. Det er en attraktivt pris for køberne og et beløb, der er nemt at regne med (f.eks. 2 lodder for 50 kroner, 4 lodder for 100 kroner osv.).
 • Lillebror Lotteriet er fuld af lækre gevinster – herunder flotte hovedpræmier – hvilket også er attraktivt for køberne. Man kan se med det samme, om der er gevinst på loddet.
 • Det er gratis at tilmelde sig som sælgergruppe, og der er ingen økonomisk risiko.
 • Se arket og loddet i Lillebror Lotteriet 2020

SÆLG ONLINE VIA KØBSFORMULAR OG MEDLEMSNUMMER
– TJEN 11 KRONER PR SOLGT LOD (NYT TILTAG PGA CORONA)

I kan vælge at sælge lodder online gennem Børnehjælpsdagens købsformular og et unikt medlemsnummer. Al distribution af lodder til køber varetages af Børnehjælpsdagen, der også betaler portoudgifterne. I modtager dermed ingen fysiske lodder. Jeres eneste og vigtigste opgave er at markedsføre jeres lodsalg på tilgængelige online platforme. I tjener 11 kroner pr. solgt lod, uanset hvor mange lodder, I sælger. I skal dog min. sælge 4 lodder af gangen.

Læs mere og tilmeld jer gratis her

SÆLG FYSISK / FYSISKE LODDER VIA EGEN DISTRIBUTION
– TJEN 10 ELLER 12 KRONER PR. SOLGT LOD

I kan vælge at sælge de fysiske lodder på forskellige kreative måder, der stadig overholder myndighedernes anbefalinger mht. Corona-virus. Her er et par salgseksempler. Fysisk lodsalg kan altså også ske via online kanaler. Det er op til jer. Pointen er, at I modtager fysiske skrabelodder, som I selv distribuerer videre til køberne. I tjener 12 kroner pr. solgt lod, hvis I sælger alle jeres bestilte lodder. I tjener 10 kroner, hvis I har usolgte lodder, når salgsperioden slutter.

Læs mere og bestil lodder gratis her

AFREGNING AF PROVENU FOR BEGGE SALGS-MODELLER SKER, NÅR HELE LOTTERIET ER AFSLUTTET. 

TAG SOCIALT ANSVAR OG STØT ANBRAGTE BØRN

Det er en stor motivationsfaktor for mange sælgere, at deres indsamling faktisk gør en vigtig forskel. Når I sælger Børnehjælpsdagens skrabelodder, er I med til at tage et socialt ansvar. Overskuddet fra salget går nemlig til Børnehjælpsdagen og vores arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge. Det er typisk børn og unge, der bor i plejefamilier eller på børnehjem i Danmark.

TILLADELSE TIL SKRABELOTTERIET

Lillebror Lotteriet er et almennyttigt lotteriet som sælges efter tilladelse fra Spillemyndigheden.

Regnskabet for Lillebror Lotteriet 2020 offentliggøres den 30. november 2020.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
22743
foreningsbørn og skoleelever sælger hvert forår og hver vinter vores lodsedler
447058
skrabelodder blev solgt i Børnehjælpsdagens to lotterier henover året i 2017
3800000
kroner var sælgernes samlede indtjening i 2017 - opgjort for begge lotterier
799
foreninger, idrætsklubber og skoleklasser solgte vores lodsedler i 2017

SPØRGSMÅL & SVAR

 • +

  KOSTER DET NOGET AT VÆRE MED?

  Det koster ikke noget at tilmelde sig lotteriet og bestille lodder.

  • I bestiller det antal lodder, I mener at kunne sælge.
  • Det er muligt at efterbestille flere lodder i hele salgsperioden.
  • Alle usolgte lodder kan returneres.
  • I afregner først, når I har solgt lodderne.

  Den eneste omkostning I får, er ved evt. returnering af usolgte lodder.


 • +

  HVAD ER VI SELV ANSVARLIGE FOR?

  I er økonomisk ansvarlig for de udleverede lodder. Den eneste undtagelse er ved tyveri/brand, hvor der foreligger en politianmeldelse. Ved modtagelse af politianmeldelse godskrives lodderne som returlodder. Den ansvarlige for salget skal være fyldt 18 år.


 • +

  HVAD KAN VI GØRE FOR AT FÅ ET GODT SALG?

  Vores erfaring siger, at en engageret kontaktperson og opbakning fra forældre er noget af det, der kan motivere de unge til et større salg. Her er et par gode idéer til salgssteder: Butikscentre, togstationer, stadions, skoler, motionscentre, ved bageren (især søndag morgen). Prøv også: Familiefester, idrætsstævner og hold øje med den lokale avis, hvornår der er lokale arrangementer, og mød op en halv time time før ved indgangene. Brug mobiltelefonen til at modtage betaling med MobilePay. I kan bestille et informationskort omkring mobilsalg, som sælgerne kan vise til dem, der ønsker at betale med mobilen. Læs vores salgsguide Fif og fakta – inspiration til et godt salg


 • +

  KAN VI NÅ AT VÆRE MED?

  Det er muligt at tilmelde sig i hele salgsperioden. Kommende salgsperioder:

  • Lillebror Lotteriet: 1. marts – 1. juni 2020.
  • Julelotteriet: 10. oktober – 30. december 2020

 • +

  HVORDAN GØR VI MED AFREGNINGEN?

  • På retursedlen udregner I jeres fortjeneste for det antal lodder, I har solgt.
  • Jeres fortjeneste for salget beholder I med det samme.
  • Det resterende beløb indbetaler I til Børnehjælpsdagens bankkonto: 9173-9842489.
  • Husk altid at oplyse jeres medlemsnummer ved indbetalingen og at gemme kvittering for indbetalingerne.

Støt anbragte børn med Børnehjælpdagens velgørende lotterier

Hvad støtter I?


©Børnehjælpsdagen 2017. Alle rettigheder forbeholdes.