Online lodsalg – tilmelding foreninger m.fl.

Sælg Lillebrorlodder online. Tilmeld din forening, klub eller klasse - det er gratis. I tjener 11 kroner pr. solgt lod, uanset antal. Salget sker gennem Børnehjælpsdagens købs-formular.

Online lodsalg – tilmelding foreninger m.fl.

Sælg Lillebrorlodder online. Tilmeld din forening, klub eller klasse - det er gratis. I tjener 11 kroner pr. solgt lod, uanset antal. Salget sker gennem Børnehjælpsdagens købs-formular.

Sælg lodder fra Lillebror Lotteriet 2020 online og tjen gode penge til fælleskassen i jeres forening, idrætsklub eller skoleklasse. Mere præcist 11 kroner pr. solgt Lillebror-lod – uanset, hvor mange I sælger. Der er tale om fysiske skrabelodder, som I sælger online. Det er nemt at komme i gang – og I løber ingen økonomisk risiko. Samtidig er I med til at støtte anbragte børn og udsatte unge i Danmark, da overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagens arbejde.

OBS: Online salg for foreninger, klasser mv. er et nyt og ekstraordinært tiltag i 2020 som følge af Corona-virus i Danmark.

KOM NEMT I GANG –  SÆLG ONLINE VIA KØBSFORMULAR OG ET MEDLEMSNUMMER!

 • I tilmelder jeres forening/klub/klasse via nedenstående formular. Den ansvarlige skal være min. 18 år.
 • Tilmelding er gratis, og I har ingen økonomisk risiko.
 • Angiv antal lodder, som I forventer at sælge. Tallet er vejledende til statistikmåling – I kan sælge mere eller mindre. Det er dog altid godt og motiverende at have en målsætning!
 • I vil IKKE modtage fysiske lodder – kun et medlemsnummer pr. mail.
 • I sælger online, f.eks. via sociale medier, ved at linke til Børnehjælpsdagens købsformular samt oplyse jeres medlemsnummer. Køberne skal indtaste jeres medlemsnummer i formularen, når de afgiver deres ordre.
 • Ordren går direkte til Børnehjælpsdagen, der sender de fysiske skrabelodder ud til køberne med posten – uden beregning. Børnehjælpsdagen betaler altså portudgifterne.
 • I skal sælge min. 4 lodder ad gangen. Et lod sælges for 25 kroner.
 • I tjener 11 kroner pr. solgt lod. Uanset for hvor mange, I sælger.
 • I kan sælge lodderne frem til den 23. august 2020*
 • Når I har afsluttet jeres salg, vil Børnehjælpsdagen gøre regnskabet op via jeres medlemsnummer – og I vil modtage jeres andel af pengene (fortjeneste), der bliver udbetalt på jeres bankkonto.
 • Rigtig god fornøjelse med salget – og tusinde tak for støtten!

Se lillebrorloddet 2020, for- og bagside.
Læs mere om de lækre gevinster og hovedpræmier.

OBS: De er også muligt at bestille fysiske lodder til salg. I så fald kan I tjene op til 12 kr. pr. solgt lod. Her bestemmer I selv salgsmetoderne – det kan være online eller fysisk. I står dog selv for distribution af lodder ud til køber Læs mere her.

*Salgsperioden for Lillebror Lotteriet 2020 er ekstraordinært, pga. Corona, blevet forlænget til og med den 23. august.
Det er sket med tilladelse fra Spillemyndigheden.
Læs mere om dine rettigheder, vores databehandling og persondatapolitik.

 

TILMELDING TIL ONLINE SALG – LILLEBROR LOTTERIET 2020

 • Kontakt information

  Indtast jeres medlemsnummer. Hvis I ikke har deltaget tidligere så skriv "NY". Hvis i har glemt jeres medlemsnummer så skriv "GLEMT".
 • Du bedes oplyse hvor mange lodder du forventer at sælge online via Børnehjælpsdagen.
 • Jeg giver hermed mit samtykke til, at Børnehjælpsdagen må opbevare og behandle mine oplysninger til brug i forbindelse med denne tilmelding.

 

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER

Warning: file_get_contents(https://api.instagram.com/v1/users/self/media/recent/?access_token=1577821777.1677ed0.8d2170cebc724e8eac9b640297e8dfc7&count=9): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/bhd55073/public_html/wp-content/themes/wpbootstrap/footer.php on line 9
©Børnehjælpsdagen 2017. Alle rettigheder forbeholdes.