20. april 2020, 12:39 Af: Sylvia Blazejowski

36 drømme opfyldt for anbragte børn og unge – på kun 2 dage!

Børnehjælpsdagens 'Drømmebank' har fået støtte fra Danske Bank og en lang række virksomheder, der har opfyldt drømme til en værdi af næsten 300.000 kroner.

36 drømme opfyldt for anbragte børn og unge – på kun 2 dage!

Børnehjælpsdagens 'Drømmebank' har fået støtte fra Danske Bank og en lang række virksomheder, der har opfyldt drømme til en værdi af næsten 300.000 kroner.
20-årige Louise er blandt de 38 anbragte børn og unge, der har fået opfyldt sin drøm. Hun har fået en fotouddannelse. Louise vil gerne arbejde som professionel fotograf og dermed leve af sin hobby. Foto: Børnehjælpsdagen.

38 anbragte børn og unge har fået opfyldt deres største drømme – til en samlet værdi af 291.342 kroner. Det er sket med hjælp fra Danske Bank og en lang række gavmilde sponsorer, som har valgt at støtte op om Børnehjælpsdagens landsdækkende projekt ‘Drømmebanken’.

De opfyldte drømme –  36 i alt –  spænder vidt. Fra en ny cykel og en aflang trampolin til en fotouddannelse, sprogrejse samt et møde med teenage-idolet Harry Styles. Fælles for drømmene er, at de har stor indflydelse på børnene og de unges liv fremover, for eksempel i forhold til familie, venskaber, uddannelse eller job.

”Dét at drømme spiller en vigtig rolle for menneskers selvværd. Drømme er forhåbninger og mål, og derfor er drømme med til at give livet mening. At få opfyldt en drøm er med til at give børnene større tro på en positiv fremtid, hvor håb og drømme kan gå i opfyldelse”, fortæller projektleder Susanne Jensen fra Børnehjælpsdagen.

Drømmedage med Danske Bank

Børnenes drømme er blevet opfyldt på kun to dage. I praksis har ca. 130 medarbejdere fra Danske Bank stået for fundraisingen ved at kontakte netværk og virksomheder, som har doneret penge eller produkter. Medarbejderne har ydet den flotte indsats på frivillig basis – som led i Danske Banks frivillig-koncept ‘Time to Give’.

Det har været en fantastisk og meget rørende oplevelse at opfylde alle disse drømme. Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe og styrke så mange børn og unge rundt om i landet. Det betyder også meget for vores medarbejdere. Gennem en fælles indsats har vi opnået et unikt sammenhold på tværs afdelinger og titler”, udtaler Nicoline Weih, der er ansvarlig for Time to Give i Danske Bank.

De to såkaldte ‘Drømmedage’ er blevet gennemført i et tæt samarbejde med Børnehjælpsdagen.

“Dansk Banks medarbejdere fortjener et kæmpe skulderklap for deres indsats, entusiasme og energi. Det er imponerede, hvad de har formået at udrette på så kort tid. Samtidig skal selvfølgelig lyde en stor tak til alle de virksomheder og andre, der har givet en donation. Vi er meget taknemmelige på børnenes vegne”, understreger Susanne Jensen.

HENT OVERSIGT OVER ALLE OPFYLDTE DRØMME OG SPONSORATER
TAK TIL ALLE, DER HAR GIVET ET BIDRAG!

1g9 v/lars-Christian Brask
2010 Vin og Velsmag ApS
Active-Business Care
AGF
Ak Gulve ApS
Aksel Jensen & søn A/S
A-Mail
AVODAN
Bay Shipping
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab
Benjamin Mann-Nakel
Bog og idé – Rødovre
Brian Frederiksmose
Byens Bagel Århus
Børkop Cykler
Christoffer Møllenbach
Claus Hauge Byg
DanBolig Højby
DanicaPension
Danske Bank

Daza Stål
EF Denmark
Experian A/S
Faldskærmsklubben DFC
FDM Travel
Fotografuddannelse.nu
Halv-delen ApS
Harper Collins forlag
Harry Lykke Hansen og hustruens mindefond
Henrik Friis Hansen
Holsted Speedway Club
IGM Revision
Jessens Rideudstyr
Kalø højskole
Kasper Købke
Køjeshop
LE34
Legeborgen.dk
Lindholm Biler
Lindskov communication

Lykke Cykler
Løve Apotek, Nykøbing Falster
M&E Engineering AS
Manuvision
Meny Rønde
Niels Bugges Kro
Niki Topgaard
OUTDOORfestival
PE-redskaber
Karin Westergaard (privat)
Rasmus Bay
RealMæglerne Silkeborg
Roskilde Racing Center
Rush
SanneVilleFamilien
Teamplayer
Trier Gaming
Vagns VVS A/S
VBIF Gynmnastik
Aalborg Zoo
11 medlemmer fra teamet

Drømmedag i Taastrup. Fra venstre mod højre: Børnehjælpsdagens direktør Ina Thorndahl, Cecilie, Børnehjælpsdagens projektleder, Susanne Jensen, Tobias, og ansvarlig for 'Time to give' i Danske Bank, Nicoline Weih. Cecilie og Tobias har tidligere fået opfyldt en drøm via Drømmebanken.

Drømmedag i Taastrup med cirka 100 medarbejdere fra Danske Bank.

Drømmedag i Aarhus med 33 medarbejdere fra Danske Bank.

Galleri
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.