19. august 2019, 12:45 Af: Sylvia Blazejowski

Prisuddeling

Prisuddeling
Social- og ældreminister Astrid Krag til Børnehjælpsdagens prisuddeling sammen med modtageren af Børnehjælpsprisen 2021; Gitte Mai Mostel (tv.) og modtageren af Lillebrorprisen 2021; Fransiska Mannerup (th.) Foto: Kim Agersten.

“Børnehjælpsdagens prisuddeling er revitaliseret, for vi vil fremover direkte vil understøtte det forskningsbaserede fundament, vi har i Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Priserne skal sætte fokus på, at JA, anbragte unge kan selvfølgelig også få succes, og JA, der er så mange der støtter op omkring jer! Vi vil sætte lys på de vigtige succeshistorier, som kan inspirere og motivere – både de unge, der alle faktisk ønsker at skabe sig et godt voksenliv og de mange, der ønsker at forbedre vilkårene for anbragte børn og unge i Danmark”.

Sådan lød ordene i velkomsttalen fra Børnehjælpsdagens direktør Ina Thorndal ved organisationens prisuddeling 2021, der fandt sted på Nationalmuseet den 19. august.

Her blev Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2021 og Børnehjælpsprisen 2021 uddelt for første gang med fokus rettet specifikt på anbringelsesområdet. Social- og ældreminister Astrid Krag,

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.