18. november 2019, 13:46 Af: Sylvia Blazejowski

5 ÅRS TENNIS-JUBILÆUM: STORE DRØMME OG MÅL MED CAROLINE WOZNIACKI

Mød tre af de unge deltagere til årets kommende tennis-event med den danske verdensstjerne, der endnu engang har valgt at støtte Børnehjælpsdagens arbejde.

5 ÅRS TENNIS-JUBILÆUM: STORE DRØMME OG MÅL MED CAROLINE WOZNIACKI

Mød tre af de unge deltagere til årets kommende tennis-event med den danske verdensstjerne, der endnu engang har valgt at støtte Børnehjælpsdagens arbejde.
Tennis-eventen med Wozniacki kan i år fejre 5 års jubilæum. 13-årige Jasmin har været med i 2017 og 2018. Hun ser frem til sit tredje møde med verdenstjernen, der direkte har inspirereret hende til at spille tennis i en lokal klub. Foto: Privat.

For femte år i træk får anbragte børn og unge mulighed for svinge ketsjeren i selskab med Caroline Wozniacki, når Børnehjælpsdagen og e-Boks inviterer til jubilæums-tennis i København.

Formålet er at inspirere de unge deltagere til mere fysisk aktivitet i hverdagen og samtidig sætte fokus på, hvordan man kan opnå større mål og drømme indenfor en sportsgren, som for eksempel tennis, ved at sætte sig delmål.

I alt deltager 24 børn, der bor i plejefamilie eller på et opholdssted, heriblandt 15-årige Sebastian, 13-årige Jasmin og 8-årige Christoffer. De ser alle frem til en udfordrende og sjov dag på tennis-banen med den danske verdensstjerne.

“Det betyder meget for mig at møde Caroline – jeg synes, hun har en ‘nice’ personlighed. Min mormor er meget stor fan af hende og har altid snakket meget om hende. Det er ikke tit, man får sådan en chance, og jeg synes, det er fedt at møde ‘nice’ personligheder”, forklarer Sebastian, der for nyligt er startet til tennis i Dragør Tennisklub.

Sebastian på 15 år på banen i Dragør Tennisklub. Inden længe kan han se frem til, at modstanderen på den anden side af nettet er selveste Caroline Wozniacki. Foto: Privat.

Drøm bliver til virkelighed

Cirka halvdelen af de børn, der deltager i eventen, har været med i tidligere år. For Sebastian er det første gang. Det er også tilfældet for 8-årige Christoffer, der endelig får sin store drøm opfyldt. For to år siden så han et indslag i tv om tennis-eventen, og lige siden har han ventet på at blive gammel nok til at kunne deltage.

“Det så bare så sjovt ud på tv, og så ville jeg gerne møde Caroline. Jeg synes, hun er mega sej – hun kan slå hårdt! Da jeg fik at vide, at jeg kunne komme med i år, blev jeg rigtig glad og spændt. Mine venner synes også, det er ret sejt”, forklarer Christoffer, der jævnligt spiller hos SIF Tennis.

Christoffer håber meget, at Caroline vil lære ham nogle tricks under tennis-eventen. Han vil nemlig gerne lære at slå hårdt og blive en god spiller. Han ser også frem til at få en autograf, som han kan vise vennerne.

8-årige Christoffer har ventet de sidste par år på at blive gammel nok til at deltage i tenniseventen. Nu sker det endelig - og han er klar til at serve bolden til Wozniacki! Foto: Privat.

Caroline inspirerer til at nå (del)målet

For 13-årige Jasmin er historien lidt en anden. Hun er nemlig ‘genganger’ og har været med til tennis-eventen både i 2017 og 2018. Mødet med Caroline har direkte inspireret Jasmin til at starte til tennis. Siden januar 2019 har hun spillet to gange om ugen i Gørlev Tennisklub.

“Jeg synes, det er rigtig sjovt. Man lærer teknik, og så har jeg også fået gode kammerater, både drenge og piger i forskellige aldre. Mit mål er bare at spille så meget tennis som muligt”, fortæller Jasmin, der glæder sig til at gense Caroline og måske dyste i en lille kamp.

Netop mål – og særligt delmål – er årets tema til tennis-eventen. Delmål øger nemlig chancen for “de små sejre”, som kan give fornyet energi og motivation. Noget, som børnene også kan bruge i livet generelt. Børnehjælpsdagen arbejder strategisk med at styrke anbragte børn og unge ved blandt andet at motivere dem til at formulere målsætninger og delmål samt forfølge deres personlige drømme.

FAKTA:

  • Tennis-eventen med Caroline Wozniacki bliver afholdt tirsdag den 26. november 2019 i KB Tennis på Frederiksberg.
  • Børnehjælpsdagen og Carolines danske sponsor, e-Boks, står bag tennis-eventen for femte år i træk.
  • Børnene, der deltager i eventen, bor enten i en plejefamilie eller på et opholdssted i Danmark.
  • Arrangementet er lukket for offentligheden og alle deltagerpladser er optaget.
  • Akkrediteret presse har adgang i et afgrænset tidsrum. Læs mere i presseinvitationen.
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.