22. juni 2015, 05:51 Af: Sylvia Blazejowski

Aarhus løb til fordel for anbragte børn

Stor opbakning til Børnehjælpsdagen under halvmarathon

Aarhus løb til fordel for anbragte børn

Stor opbakning til Børnehjælpsdagen under halvmarathon
Cirka 130 friske deltagere, herunder Aarhus' borgmester Jacob Bundsgaard, trak i Børnehjælpsdagens trøjer og gennemførte distancen på cirka 21 km. Foto: Børnehjælpsdagen.

Børnehjælpsdagens løbehold var på pletten, da Bestseller Aarhus City Halvmarathon rullede gennem gaderne, den 21. juni 2015.

Cirka 130 friske deltagere, herunder Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard, trak i Børnehjælpsdagens trøjer og gennemførte distancen på cirka 21 km, alt imens de var med til at skabe opmærksomhed omkring anbragte børn og unge i Danmark.

Aarhus Motion, arrangøren af det århusianske halvmarathon, valgte igen i år at støtte op om løbeholdet – og Børnehjælpsdagen som organisation.

Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl, modtog således en flot check på 30.000 kroner, der kom fra salget af 100 startnumre. Senere på dagen fik Børnehjælpsdagens frivillige mulighed for at indsamle de pantflasker, som blev uddelt til de 14.000 løbere i den store sportsbegivenhed.

Aarhus Motion sponserede ligeledes 150 t-shirts fra Newline Sport til deltagerne på Børnehjælpsdagens løbehold og donerede beløbet fra salget af udvalgte svedarmbånd (50 kroner pr. styk).

“Vi er dybt taknemmelig for vores samarbejde med Aarhus Motion, der ikke alene har ydet et flot økonomisk bidrag, men som også har givet os en helt unik mulighed for synlighed. Det betyder, at endnu flere mennesker har fået kendskab til Børnehjælpsdagens arbejde for de tusindvis af anbragte børn og unge, der bor uden for hjemmet i Danmark”, sagde Ina Thorndahl under arrangementet.

“I den forbindelse ønsker vi også at sende en kæmpe stor tak til Aarhus’ borgmester – og hele vores fantastiske løbehold – for at sætte fokus på en udsat gruppe i det danske samfund”, afsluttede hun.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.