20. november 2015, 13:38 Af: Sylvia Blazejowski

Anbragte børn på tennisbanen med Wozniacki

e-Boks og Børnehjælpsdagen står bag stor tennis-event, hvor også H.K.H. Kronprinsesse Mary deltager

Anbragte børn på tennisbanen med Wozniacki

e-Boks og Børnehjælpsdagen står bag stor tennis-event, hvor også H.K.H. Kronprinsesse Mary deltager
Caroline-wozniacki-pressefoto
Den internationale tennisstjerne Caroline Wozniacki deltager i stort velgørende tennisevent 24. november 2015, hvor anbragte børn kan møde og spille mod hende. Foto: e-Boks.

22 anbragte børn kan se frem til en sportsoplevelse ud over det sædvanlige. Tirsdag den 24. november 2015 skal de nemlig på banen hos KB Tennis sammen med den internationale stjernespiller Caroline Wozniacki!

Det sker som led i en stor velgørende tennis-event, som også Børnehjælpsdagens protektor Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary deltager i.

I cirka tre timer får børnene, der er i alderen 8-16 år, mulighed for at prøve kræfter med den populære ketsjersport. De skal igennem et opvarmningsprogram og herefter får hvert eneste barn spilletid med Caroline.

Deler ud af erfaringer

Tennis-eventen er arrangeret af Carolines danske sponser, e-Boks, i tæt samarbejde med Børnehjælpsdagen. Det overordnede formål er at inspirere børnene til at være mere fysisk aktive i deres hverdag.

“Jeg er vokset op i en familie, hvor sport var en stor del af vores liv, og jeg lærte fra ganske vigtigheden af at være aktiv. Derfor er jeg rigtig glad for at deltage i denne tennis-event for anbragte børn sammen med e-Boks og Børnehjælpsdagen”, fortæller Caroline Wozniacki og fortsætter:

”Mit mål med dagen er at sprede glæde blandt de her børn og unge og forhåbentlig inspirere dem til et mere aktivt fritidsliv – og så håber jeg, at de synes, at det er sjovt at spille tennis og måske får lyst til at fortsætte med det”.

Børnene fortjener ekstra opmærksomhed

Samarbejdet med Børnehjælpsdagen er kommet i stand med et nyt initiativ fra e-Boks og Caroline Wozniacki. De to parter har længere tid haft dialog om et arrangement for en særlig gruppe børn, som fortjener ekstra opmærksomhed.

“Hos e-Boks har vi gennem mange år støttet aktiviteter i idrættens verden, fordi vi gerne vil tage et ansvar og bakke op om et aktivt liv med motion. Vi er involverede både i dansk eliteidræt og i at fremme den almene idræt i Danmark”, fortæller adm. direktør Henrik Andersen fra e-Boks.

“Ved denne event kan vi sammen med Caroline være med til at give 22 børn og unge en helt særlig idrætsoplevelse, og det glæder vi os meget til”, afslutter han.

Anbragte børn til 'Vild med Dans' - en fysisk aktivitet i Børnehjælpsdagens regi. Foto: Per Frahm Baungaard.

Børnehjælpsdagen har siden 2006 haft et særligt fokus på at introducere anbragte børn til fysiske aktiviteter og inspirere dem til et mere aktivt fritidsliv.

Mange anbragte børn har ikke haft en god start på livet, og derfor har der sjældent været overskud og ressourcer til at sætte fokus på motion.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.