1. juni 2015, 08:28 Af: Sylvia Blazejowski

Andrenalin-sus i 30 meters højde

Anbragte unge fik rykket deres fysiske og mentale grænser sammen med Børnehjælpsdagen og Urban Ranger Camp

Andrenalin-sus i 30 meters højde

Anbragte unge fik rykket deres fysiske og mentale grænser sammen med Børnehjælpsdagen og Urban Ranger Camp
I den store B&W hal fik de unge prøvet kræfter med rappelling i både 5 og 35 meters højde. Foto: Kim Agersten.

Bankende hjerter, svedige håndflader og nervøse blikke. 18 anbragte unge fik sat alle kroppens sanser og følelser i spil, da Børnehjælpsdagen afholdte aktivitetsdag hos Urban Ranger Camp på Amager, den 29. maj.

I den store B&W hal fik de unge prøvet kræfter med rappelling i både 5 og 35 meters højde. De fik også testet deres fysiske og mentale grænser af ved at ‘gå planken ud’, for derefter at kaste sig frem og gribe fat i en trapez – syv meter over gulvet.

“Formålet er at udfordre de unge i trygge rammer. De unge skal opleve, at hvis de rykker deres grænser lidt, eller meget, så kan de godt opnå noget, som de ellers ikke troede var muligt”, fortæller projektleder Ida Lissau Jacobsen fra Børnehjælpsdagen.

De 18 deltagere, der var i alderen 15-23 år, kom fra fire forskellige døgninstitutioner og deltog i arrangementet sammen med deres pædagoger.

Aktivitetsdagen hos Urban Ranger Camp blev afholdt som led i Børnehjælpsdagens aktuelle strategi, ‘Et Stærkere Jeg’, der skal gøre anbragte børn og unge (nuværende og tidligere) mere robuste og parate til voksenlivet.

En særlig tak til Urban Ranger Camp for (endnu engang) at stille faciliteter og mandskab til rådighed uden beregning.

 

Aktivitetsdagen hos Urban Ranger Camp blev afholdt som led i Børnehjælpsdagens aktuelle strategi, 'Et Stærkere Jeg', der skal gøre anbragte børn og unge (nuværende og tidligere) mere robuste og parate til voksenlivet. Foto: Kim Agersten.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.