20. oktober 2015, 10:01 Af: Kenneth Tingberg

Aon Football Camp 2015 i Sønderjylland

Anbragte drenge og piger fik sat spark under både teknik og kammeratskab til årets fodboldcamp

Aon Football Camp 2015 i Sønderjylland

Anbragte drenge og piger fik sat spark under både teknik og kammeratskab til årets fodboldcamp
Der var masser af samarbejde på skemaet på Aon Football Camp 2015. Foto: Børnehjælpsdagen.

19 anbragte piger og drenge var samlet i fire dage i årets efterårsferie, hvor de blev opkvalificeret på deres foldboldteknik og sundhedsviden, samtidig med at de kunne danne nye venskaber med andre anbragte. Det var Bønehjælpsdagen og Aon Denmark, der igen i år havde inviteret til fodboldcamp i Løgumkloster.

Alle blev vindere

Engagement var højt på fodboldbanerne – og især streetfodbold var igen i en år en populær aktivitet. Hver dag havde en såkaldt “Vindertime”, hvor der var fokus på fair play, sund kost og vindermentalitet, og det blev taget godt imod.

Khalil, en af de unge deltagere på campen, skriver i sin tilbagemelding: “Jeg skal ikke spise så meget slik og usundt; det er ikke godt for mit fodboldspil. Jeg skal også være en god teamplayer”

“Det er netop et af formålene med campen”, fortæller Børnehjælpsdagens projektleder Iben Sundtoft Poulsen. “Vi vil ikke bare give dem bedre fodboldteknik, men også mod og kompetencer til sunde vaner og godt kammeratskab”.

Drømmene lever videre

I evalueringerne fra detagerne på årets camp fremgik det også, at de unge meget gerne vil deltage på flere camps – fx med seje sportsaktiviteter som streethåndbold og roadracing.

“Det er helt tydeligt, at en camp som denne, hvor vi har aktiviteter med dem i fire dage, gør en forskel for de anbragte børn”, siger Iben Sundtoft Poulsen. “Det er også derfor, at Børnehjælpsdagen arbejder for at arrangere flere camps, hvor vi virkelig kan styrke deres mentale robusthed og gode vaner frem mod deres voksenliv”

Allerede i uge 44 venter den næste camp, når Børnhjælpsdagen inviterer på efterårscamp i Svannige bjerge på Fyn, hvor der er natur, bevægelse og kreativitet på menuen.

Børnehjælpsdagen afholdt fodboldcampen sammen med Aon Denmark, som er storsponsor for Børnehjælpsdagen. Medarbejdere hos Aon Denmark har indsamlet de penge, der har gjort det muligt at stable campen på benene. Senest har de rejst over 140.000 kr til arbejdet for de anbragte og udsatte børn og unge.

LÆS OGSÅ: Aon gør det igen – Over 140.000 kr til Børnehjælpsdagen

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.