28. juni 2016, 13:45 Af: Sylvia Blazejowski

Aon opfylder 17 drømme på 1 dag

37 anbragte børn og unge kan se frem til en glædelig besked fra Børnehjælpsdagens Drømmebank

Aon opfylder 17 drømme på 1 dag

37 anbragte børn og unge kan se frem til en glædelig besked fra Børnehjælpsdagens Drømmebank
Ansatte fra Aon Denmark samlet for at opfylde anbragte børns drømme
Her ses et par af de ansatte fra Aon Denmark, der var med til at opfylde anbragte børns drømme. Foto: Aon.

17 drømme opfyldt på én dag! Det lyder næsten som en…ja, drøm!

Faktum er, at Aon Denmark gjorde anbragte børns største drømme til virkelighed den 24. juni, hvor forsikringsmæglerens medarbejdere – både i København, Kolding og Aarhus – gav sig i kast med at skaffe donationer og sponsorater til det gode formål.

LÆS OGSÅ: Drømmerejse styrker søskendebånd

Rustet med en stor portion velvilje lykkedes det i alt 150 medarbejdere at indhente kontante bidrag og produktsponsorater fra både privatpersoner, samarbejdspartnere og virksomheder til en samlet værdi af 231.460 kroner.

SE VIDEO: Aons ansatte opfylder drømme

Aon-medarbejder i gang med et af dagens mange telefonopkald
Aon-medarbejder i gang med et af dagens mange telefonopkald for at skaffe donationer og produktsponsorater. Foto: Aon.

Drøm giver bedre nattesøvn

Den store indsats fra Aon Denmark og de flotte donationer betyder, at 37 anbragte børn og unge nu kan se frem til en glædelig nyhed.

For eksempel skal otte anbragte unge på vandretur i Norge. To søskende, der bor i hver sin plejefamilie, skal tilbringe en uge sammen i sommerhus. En pige med både ADHD og autisme får sin helt egen kædedyne, der vil give hende den nødvendige ro, så hun kan sove bedre om natten.

LÆS OGSÅ: Natjas drøm om et trommesæt gav genlyd

”Vi kan ikke få armene ned! Det var helt fantastisk og meget rørende at opleve Aon-medarbejderne sætte gang i drømmene – bogstaveligt talt. Sikke et engagement, sikke en iver og sikke et flot resultat! Vi er dybt taknemmelige på børnenes vegne – og sender naturligvis også en stor tak til alle de mange bidragsydere, som enten har støttet med penge, ydelser eller produkter”, udtaler Børnehjælpsdagens direktør Ina Thorndahl, der fulgte slagets gang på Aons kontor i København.

10 års velgørende partnerskab

Det særlige medarbejder-arrangement hos Aon Denmark gik under titlen “Empowering Results for Communities”. Det overordnede formål var at markere virksomhedens 10-årige samarbejde med Børnehjælpsdagen.

Selve drømmene var udvalgt på forhånd fra Børnehjælpsdagens Drømmebank – et landsdækkende projekt, der opfylder drømme for anbragte børn og unge, som bor i plejefamilie eller på institution i Danmark. Projektet er støttet af privatpersoner, virksomheder og fonde; f.eks. Egmont Fonden, Bikubenfonden og Ole Kirks Fond.

EN STOR TAK TIL ALLE, DER HAR GIVET ET BIDRAG TIL DE 17 DRØMME:

Oversigt over bidragsgivere til Aon-indsamlingen.
Oversigt over bidragsgivere til Aon-indsamlingen. Grafik: Børnehjælspdagen.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.