10. maj 2016, 07:11 Af: Kenneth Tingberg

Stine udlevede sin største pigedrøm

Anbragt pige kom helt tæt på sine store idoler fra Citybois, da Børnehjælpsdagen havde sat et drømmemøde op for hende

Stine udlevede sin største pigedrøm

Anbragt pige kom helt tæt på sine store idoler fra Citybois, da Børnehjælpsdagen havde sat et drømmemøde op for hende
Stine sammen med Citybois
Snapshot af Stine sammen med Thor og Anthon; Stine var naturligvis klædt i en Citybois-tshirt, og hun ligner unægteligt verdens lykkeligste teenager. Foto: Privat

Vi husker det vel alle – den totale fascination af et ungt band eller kunstner i teenageårene. For nogle var det Take That, for andre måske Michael Falch, men for den 13-årige anbragte pige, Stine, er det ubetinget X factor-duoen Citybois.

Derfor skrev hun ind til Børnehjælpsdagens Drømmebank om sin helt store drøm, nemlig at møde drengene fra Citybois. “Det vil betyde alt for mig. Jeg har været til en af deres koncerter, men der kom jeg desværre ikke helt tæt på”.

Ved en koncert i Odense, lørdag 2. april 2016, kom Stine til gengæld meget tæt på både Thor og Anthon. I et backstage-møde før koncerten fik hun nemlig 15 eksklusive minutter med de to unge sangere og gik derfra med både autografer og et kindkys. “Jeg tror, jeg drømmer” var nogle af de ord, Stine fik sagt undervejs.

LÆS OGSÅ: Sandras skuespillerdrøm voksede i studiet

Når en koncert med idoler kan rykke grænser

Stine var af sted til drømmemødet sammen med sin fynske plejemor, Anne-Marie Schmidt, der efter koncerten fortalte, hvordan opfyldelse af Stines drøm rækker længere end en flygtig teenage-oplevelse.

“Stine er til tider udfordret af fobier, klaustrofobi og angst for store forsamlinger”, fortæller hun, “men hun mestrede alligevel af stå i koncertsalen med flere hundrede skrigende fans, netop fordi idolerne stod på scenen”.

Stines drøm blot én blandt mange

Hvert år opfylder Børnehjælpsdagens Drømmebank cirka 50 drømme for anbragte børn og unge. Det kan være hjælp til at udleve en særlig hobby, en genforeningsrejse eller et møde med kendte personer, ligesom Stine drømte om.

Fælles for dem alle er, at de har været med til at styrke de anbragte børn og unge i deres tro på, at drømme vitterligt kan gå i opfydelse. De behøver ‘bare’ sætte ord på deres drømme og så turde håbe.

LÆS OGSÅ: Anbragte børns drømme steg til vejrs

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.