13. marts 2018, 10:42 Af: Kenneth Tingberg

Bak op om dette års Lillebror Lotteri

Vores ambassadør Bubber gør det. Over 200 skoleklasser og foreninger gør det. Og nu kan du også støtte op om det velgørende lotteri ved at købe et skrabelod eller to.

Bak op om dette års Lillebror Lotteri

Vores ambassadør Bubber gør det. Over 200 skoleklasser og foreninger gør det. Og nu kan du også støtte op om det velgørende lotteri ved at købe et skrabelod eller to.
Børnehjælpsdagens mangeårige ambassadør Bubber opfordrer alle til at købe skrabelodder hos de mange engagerede børn og unge, der støtter anbragte børn og unge samtidig med at de tjener gode penge til fælles glæde for deres klasse eller forening. Foto: Kim Agersten.

Det er atter tid til Børnehjælpsdagens traditionsrige Lillebror Lotteri, der bliver solgt af engagerede klasser og foreninger over hele landet fra den 15. marts til 28. maj 2018 . For en 20’er eller en mobilbetaling kan du bakke op om lotteriet og skrabe dig til flotte gevinster, mens du hjælper børn i dit lokalområde.

For hvert solgt skrabelod kan foreningen eller klassen nemlig beholde 8,50 kroner, mens de 11,50 kroner går til Børnehjælpsdagens mange projekter for anbragte børn og udsatte børn i hele Danmark.

“Vi håber, at der også i år vil være stor lokal opbakning til vores Lillebror Lotteri. Overskuddet er afgørende for, at vi fortsat kan styrke de mange anbragte børn og unge gennem vores projekter og aktiviteter”, fortæller Anne Nielsen, der er lotteriansvarlig i Børnehjælpsdagen.

Gode gevinster på højkant

På hvert købt skrabelod kan du straks se, om du har vundet et gavekort på 200 kroner til enten Matas, Kop & Kande, JYSK eller BR-Legetøj eller du skulle være så heldig at vinde en gratis entrébillet til BonBon-Land, Tivoli Friheden, Fårup Sommerland, Bornholms Middelaldercenter, eller Tivoli København .

Her er det otte aktive piger fra Rideklubben Hadsund, der er med til at sælge Lillebror Lodder i 2016. Foto: Privat.

Fortsat muligt at tilmelde sig som sælgere

Børnehjælpsdagen glæder sig over de mange engagerede klasser og foreninger, der allerede nu er klar til at sælge skrabelodderne. Der er dog fortsat gode indtjeningsmuligheder ude i de enkelte kommuner, så nye sælgere kan tilmelde sig i hele salgsperioden, som er 15. marts til 28. maj 2018.

Man er ikke forpligtet til at sælge et bestemt antal lodder, og man kan bestille ekstra lodsedler i hele salgsperioden. Usolgte lodder kan altid returneres – der er derfor ingen økonomisk risiko.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.