24. juni 2016, 10:59 Af: Kenneth Tingberg

Stor præmie til super-sælgerne i Lillebror Lotteriet

Børnehjælpsdagen har belønnet de tre bedstsælgende i Lillebror Lotteriet 2016 med en iPad

Stor præmie til super-sælgerne i Lillebror Lotteriet

Børnehjælpsdagen har belønnet de tre bedstsælgende i Lillebror Lotteriet 2016 med en iPad
De to søstre og supersælgere, Elizabeth Kirstine og Madeleine Carolina Stens Jensen, sammen med Heidi H. Henningsen,
De to søstre og supersælgere, Elizabeth Kirstine og Madeleine Carolina Stens Jensen, sammen med Heidi H. Henningsen, som er kredsleder i FDF Stenløse-Veksø. Foto: privat.

Som noget nyt har Børnehjæpsdagen i 2016 valgt at belønne tre super-sælgere i Lillebror Lotteriet, som organisationen står bag hvert forår.

Sælgerne er typisk børn og unge fra danske skoler, klubber og foreninger, der altså nu har haft mulighed for at indsende navne og antal af solgte lodder på de bedste af deres sælgere ved lotteriets afslutning.

“Vi ser år efter år, at nogle af de mest aktive kan sælge over 500 lodder. Det er vi så imponeret over, at vi har valgt at starte en konkurrence, hvor vi sætter en iPad eller bærbar pc på højkant til de tre bedste sælgere”, fortæller Anne Nielsen, som er lotteriansvarlig hos Børnehjælpsdagen.

De tre super-sælgere er nu fundet og blev:

  1. Christoffer Ammitzfelt fra Hvissinge Danseforening (1530 lodder)
  2. Elizabeth Kirstine Stens Jensen fra FDF Stenløse-Veksø (552 lodder)
  3. Madeleine Carolina Stens Jensen fra FDF Stenløse-Veksø (536 lodder)

Alle tre modtager en iPad eller bærbar pc til en værdi a 4.500 kroner i præmie.

Stående klapsalver hos spejderne i Stenløse-Veksø

To af super-sælgerne kommer fra samme forening, nemlig FDF-spejderne Stenløse-Veksø. Med deres samlede salg på 1088 lodder har de skaffet 9248 kroner til klubben.

Der var derfor forståeligt nok mange klapsalver, da det – i forbindelse med spejderklubbens sommerafslutning 19. juni 2016 – blev afsløret, at de to søstre Madeleine Carolina og Elizabeth Kirstine Stens Jensen var 2. og 3. bedste blandt alle sælgerne i Danmark. Pigerne fik hver en iPad med hjem.

Madeleine Stens Jensen oprigtigt overrasket over titlen som supersælger
Madeleine Stens Jensen blev oprigtigt overrasket over titlen som supersælger og sin præmie. Foto: Privat.

Millionindtægt til det danske skole- og fritidsliv

I løbet af foråret 2016 har 348 lokale foreninger, idrætsklubber og skoleklasser solgt cirka 215.000 lodsedler på landsplan – og fået en fortjeneste på 8,5 kroner pr. solgt lod. Det gør, at Børnehjælpsdagen nu kan sende samlet 1,9 millioner kroner videre til det danske skole- og fritidsliv.

Lillebror Lotteriet giver mange vindere

Når Børnehjælpsdagen hvert år afholder Lillebror Lotteriet, skaber det mange vindere. I 2016 har der således været flere tusinde, der har skrabet sig til entrebilletter til danske forlystelsesparker eller gavekort på 200 kr. til Matas, BR-legetøj, Kop & Kande eller Jysk.

Den helt store præmie er fem rejsegavekort på 30.000 kroner, hvor vinderne findes via en slutlodtrækning. I 2015 var det den enlige mor, Anita Bauer fra København, der vandt den store præmie og kunne tage på en drømmerejse til Malta.

LÆS OGSÅ: Lotterivinder med udsigt til delfiner

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.