Har du lidt ekstra tid på hånden? Har lyst til at gøre en frivillig forskel? Så bliv en del af Børnehjælpsdagens fantastiske frivillig-team. Dermed giver du din støtte til udsatte børn og unge, der bor på børnehjem eller i plejefamilier i Danmark.
Lige nu søger Børnehjælpsdagen endnu flere friske mænd og kvinder til forskellige frivillige opgaver, der alle bidrager til organisationens arbejde med at styrke anbragte børn og unge.
Børnehjælpsdagen søger frivillige personlige trænere til sundhedsforløbet ‘FEDT NOK’. Forløbet retter sig mod anbragte, overvægtige piger. Er du personlig træner, eller har du erfaring med at vejlede unge i fysisk aktivitet og kost? Så kunne dette være en spændende opgave for dig!
Du skal have mod på at (kost)vejlede ca. 30 min om ugen i 3 måneder – fra marts til maj 2018. Desuden skal du deltage én dag på en bootcamp i marts samt til min. én fælles træningsdag i foråret. Som personlig træner vil du få indsigt og erfaring i arbejdet med udsatte unge. Du vil samtidig få rig mulighed for at styrke dine vejlednings- og coaching evner.
Kontakt projektleder og frivillig-koordinator Susan Gritzman for flere info: sg@bhd.dk
Vær med til at udvikle og eksekvere Børnehjælpsdagens landsdækkende skoleprojekt ‘Ungdomsværn’. Er du f.eks. lærestuderende eller (tidligere) lærer kunne dette være en relevant opgave. Overordnet vil du hjælpe til med at sætte social ansvarlighed på skoleskemaet i 7.-10. klasse.
Du vil få mulighed for at give dine faglige input til projektet samt være kontaktperson til nogle af de deltagende klasser. Som tovholder skal du kunne være med til 2-3 skolebesøg i efteråret 2018 (i løbet af dagstimerne). Du vil også få ansvaret for at følge samt motivere eleverne online i deres projektarbejde. Gennem projektet indsamler klasserne bl.a. penge til fordel for anbragte børn.
Kontakt projektleder Sylvia Blazejowski for flere info: sb@bhd.dk
Børnehjælpsdagen har en stor palet af ad hoc frivillig-opgaver. De knytter sig til enten vores brandingevents eller tilbud til de anbragte børn og unge. Som en del af vores team kan du således hjælpe til efter behov – for eksempel med at pakke julegaver, udsende konfirmationsgaver, stå i en infostand eller lave administrativt arbejde. Du forpligter dig ikke til at arbejde frivilligt i et fast antal timer om ugen, men kan vælge de opgaver, der passer bedst ind i din egen kalender.
Du kan også være i direkte kontakt med de anbragte børn og unge som frivillig hjælper – for eksempel ved vores en-dags-arrangementer, camps eller andre projekter for målgruppen.
Kontakt projektleder og frivillig-koordinator Susan Gritzman for flere info: sg@bhd.dk
Uanset hvilke type af opgaver du ønsker at påtage dig, så bliver du en del af et stolt, energisk og sprudlende team, der aktuelt består af cirka 50 frivillige i forskellige aldre – dog flest studerende. I øjeblikket er cirka halvdelen af de frivillige lokaliseret i Aarhus-området og den anden halvdel er lokaliseret i Københavns-området.