10. februar 2021, 10:00 Af: Sylvia Blazejowski

Webinar med Børnehjælpsdagen: 6 veje til bedre trivsel (PERMA-V)

Børnehjælpsdagens fagmedarbejdere deler viden og konkrete værktøjer med afsæt i PERMA-V-modellen. Webinaret skal styrke trivslen hos anbragte/udsatte unge.

Webinar med Børnehjælpsdagen: 6 veje til bedre trivsel (PERMA-V)

Børnehjælpsdagens fagmedarbejdere deler viden og konkrete værktøjer med afsæt i PERMA-V-modellen. Webinaret skal styrke trivslen hos anbragte/udsatte unge.
Webinar med Børnehjælpsdagen: 6 veje til bedre trivsel

Børnehjælpsdagens Webinar – 6 veje til bedre trivsel. Coronapandemien, restriktioner og nedlukningen af vores samfund påvirker mange unge i en negativ retning. Den mentale sundhed og trivsel er kort sagt under pres.

Børnehjælpsdagen afholder derfor et gratis webinar om mental trivsel med afsæt i PERMA-V-modellen. Webinaret er for plejeforældre, pædagoger, fagpersoner mv., der arbejder for/med anbragte børn og udsatte unge.

Konkrete værktøjer til mere trivsel

PERMA-V-modellen er en af de mest udbredte modeller inden for positiv psykologi. Den består af 6 kerneelementer, der danner basis for menneskelig trivsel. Ved at tilstræbe det, som giver trivsel, kan man forebygge depression og lidelse og blive bedre til at håndtere svære livssituationer. Det gælder for så vidt alle – både børn, unge og voksne.

I webinaret præsenterer Børnehjælpsdagens fagmedarbejdere det teoretiske grundlag for PERMA-V modellen. De deler også konkrete tips og inspiration til hvordan, man kan hjælpe de unge mennesker til mere trivsel i en svær Corona-tid.

Læs mere om Børnehjælpsdagens viden indenfor trivsel og styrkelse af børn og unge.


PRAKTISK INFO OG TILMELDING:

WEBINAR 1: Torsdag den 11. februar kl. 10:00-10:45.
Deadline for tilmelding: Onsdag den 10. februar kl. 22:00.
Deltagerpladser: 100 (først-til-mølle). FULDT BOOKET!

WEBINAR 2: Onsdag den 24. februar kl. 13:30-14:15.
Deadline for tilmelding: Tirsdag den 23. februar kl. 22:00.
Deltagerpladser: 100 (først-til-mølle). STADIG LEDIGE PLADSER.

OBS: Der er tale om det samme webinar, begge dage! Det er gratis at deltage.

Webinaret, der bliver afholdt på Zoom, er primært rettet mod plejeforældre, pædagoger og andre fagpersoner, der arbejder med/for anbragte børn og udsatte unge.

Ønsker du at deltage i webinaret, så kontakt projektchef Amanda Drisgaard Hansen på mail: adh@bhd.dk


KORT OM OPLÆGSHOLDERNE

Webinaret bliver præsenteret af vores dygtige og fagligt stærke medarbejdere, som også ser frem til at svare på spørgsmål i chatten – live – under webinaret. De er:

Maria Deria: Psykolog og afdelingsleder i Børnehjælpsdagen. Uddannet Cand.psych. med stor erfaring inden for børn og unges trivsel og udvikling. Har tidligere undervist i konflikthåndtering målrettet folkeskoleelever.

Amanda Drisgaard Hansen: Projektchef i Børnehjælpsdagen. Uddannet Cand. Soc. samt udskolingslærer med fokus på trivsel. Har tidligere undervist Forsvarets ansatte i bl.a. stresshåndtering og relationsdannelse.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.