30. oktober 2018, 14:39 Af: Sylvia Blazejowski

Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018 er skudt i gang

Køb Julelodder og vær med til at støtte anbragte børn i Danmark. Samtidig får du mulighed for at vinde attraktive gevinster.

Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018 er skudt i gang

Køb Julelodder og vær med til at støtte anbragte børn i Danmark. Samtidig får du mulighed for at vinde attraktive gevinster.
Bordings Friskole sælger Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018
8.A. på Bording Friskole er klar til at gå på gaden i den gode sags tjeneste og sælge Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018. Elevernes mål er at tjene 10.000 kr., hvoraf klassens andel skal gå til udlandsrejse. Foto: Børnehjælpsdagen.

Man siger, at Julen er hjerternes, og ikke mindst familiens fest. Det er dog langt fra tilfældet for de tusindvis af anbragte børn og unge, der vokser op uden deres forældre i hverdagen.

Det er en af årsagerne til, at mere end 12.000 foreningsbørn og skoleelever fra den 31. oktober går på gaden med Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018. De sælger Julelodderne til 25 kroner pr. styk.

Julelotteriet er dermed en vigtig støtte til Børnehjælpsdagens arbejde til fordel for de anbragte børn, der bor i alle dele af landet. De kommer ofte fra hjem med misbrug, sygdom, vold eller andet omsorgssvigt.

Sælgerne får ligeledes gavn af det velgørende lodsalg. De tjener nemlig op til 12 kroner pr. solgt Julelod til fælles aktiviteter i deres sportsklub eller skoleklasse.

Julelotteri med attraktive gevinster

Som køber af Julelotteriet er der også noget at glæde sig over. Ud over at støtte den gode sag er der store vinderchancer, attraktive gevinster og flotte hovedpræmier på højkant.

En ekstra bonus er, at Juleloddet kan anvendes som ’til og fra’-kort. Det betyder, at køberne på en sjov og anderledes måde kan give skrabeloddet videre til en, de holder af.

Skulle du som køber ikke støde på Julelotteri-sælgere i dit lokale område, kan du stadig deltage i lotteriet ved at købe skrabelodderne online.

Plads til flere lokale sælgere

Aktuelt har 420 foreninger, klubber og klasser fra hele landet tilmeldt sig som sælgere – af Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018 – og der er plads til flere!

Tilmelding kan ske nu og i hele salgsperioden (31.oktober – 24.december) via www.bhd.dk/lotterier/bestil-lodder. Det koster ikke noget at bestille lodder og usolgte lodder kan returneres.

Fakta om Julelotteriet

  • Julelotteriet bliver hvert år solgt af cirka 15.000 børn og unge fra danske skoler, fritidsforeninger og idrætsklubber.
  • Lotteriet er på gaden i perioden 31. oktober til 24. december 2018, men nye sælgere kan melde sig i hele salgsperioden.
  • Køberne kan vinde rejsegavekort, gavekort til Elgiganten samt gavekort på 200 kroner til enten Matas, BR Legetøj, Kop & Kande eller JYSK.
  • Børnehjælpsdagen har stået bag Julelotteriet siden 1999.
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.