10. februar 2017, 08:59 Af: Sylvia Blazejowski

Drømmefanger sikrer 30.032 kroner

Flot dontation til Børnehjælpsdagen fra Szhirley og Jewelry by AD afslutter 'Jewelry for a good cause 2016'.

Drømmefanger sikrer 30.032 kroner

Flot dontation til Børnehjælpsdagen fra Szhirley og Jewelry by AD afslutter 'Jewelry for a good cause 2016'.
Sangerinden Szhirley (tv) og smykkedesigner Annemette Djernæs (th) sammen med 17-årige Nicole (i midten, tv) og 21-årige Amanda (i midten, th), der modtager den flotte check på vegne af Børnehjælpsdagen. Foto: Børnehjælpsdagen.

30.032 kroner! Sangerinden Szhirley var torsdag forbi Børnehjælpsdagens kontor på Amager for at afsløre og overrække det flotte pengeløb, som salget af hendes halssmykke – en drømmefanger – har indbragt til organisationen. Drømmefangeren er Szhirleys bidrag i ‘Jewelry for a good cause 2016’, hvor i alt otte kendte danskere har skabt et smykke til fordel for en god sag.

Sammen med idékvinden bag det velgørende initiativ, smykkedesigner Annemette Djernæs (Jewelry by AD), overrakte Szhirley den store check til 21-årige Amanda og 17-årige Nicole, der repræsenterede Børnehjælpsdagen – samt den målgruppe, som pengene er med til at støtte: anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

SE VIDEO: Fra overrækkelsen på Børnehjælpsdagen

Begge piger, der er med i Børnehjælpsdagens Ungepanel, har haft en anbringelse tæt inde på livet. Amanda står nu på egne ben, mens Nicole fortsat bor på et opholdssted. I forbindelse med checkoverrækkelse var der tid til at høre pigernes rørende historier, som gjorde et stort indtryk på Szhirley – og som gav anledning til en god snak med mange spørgsmål og refleksioner.

“Jeg synes, det er rigtig fedt, at Szhirley har lyst til høre, hvad vi har været ude i. Det giver mig en form for tryghed, og at hun lytter og spørger ind. Hun er meget åben som person, og det gør, at man selv tør åbne op og fortælle. Donationen viser også bare, at hun støtter op omkring os, og at vi ikke bliver glemt eller svigtet. Det betyder så meget, at der findes mennesker som Szhirley, som vil det bedste for os”, fortæller Nicole, der har været anbragt siden, hun var fire år.

LÆS OGSÅ: Bliv klogere på Szhirleys drømmefanger (historien bag)

Amanda og Nicole delte deres historier fra deres barndom og anbringelser. Foto: Børnehjælpsdagen.

Salget fortsætter i 2017

Selvom ‘Jewelry for a good cause 2016’ nu er afsluttet med et flot resultat, så er det stadig muligt at støtte Børnehjælpsdagen ved at købe Szhirleys drømmefanger. På grund af den store efterspørgsel fortsætter salget nemlig i hele 2017.

For hvert solgt eksemplar til 499,- kroner, går 100 kroner til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Drømmefangeren kan købes på www.jewelrybyad.com, hvor man også kan få fingre i Szhirleys helt nye kollektion ‘Catching Dream’, der netop er inspireret af det velgørende smykke.

Szhirleys drømmefanger, der støtter Børnehjælspdagen med 100 kroner pr. solgt eksemplar. Foto: Elona Sjøgren.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.