12. oktober 2018, 10:00 Af: Sylvia Blazejowski

Efterskoleelever løber 4882 kilometer til fordel for anbragte børn

Årgang 2018-19 på Nordfyns Efterskole har valgt at støtte Børnehjælpsdagens arbejde i forbindelse med deres årlige 12-timers sponsorløb.

Efterskoleelever løber 4882 kilometer til fordel for anbragte børn

Årgang 2018-19 på Nordfyns Efterskole har valgt at støtte Børnehjælpsdagens arbejde i forbindelse med deres årlige 12-timers sponsorløb.
Fælles opvarmning inden starten lyder til årets velgørende 12-timers løb på Nordfyns Efterskole. Foto: Nordfyns Efterskole.

Hele Nordfyns Efterskole har i de forgange uger samlet penge ind til Børnehjælpsdagen – og har dermed sat fokus på anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Flere gode initiativer er blevet sat i værk for at skaffe kontante bidrag blandt andet gennem sponsorater, pantflasker samt et stort arrangement skolen med fællesspisning for 150 lokale borgere.

Torsdag den 11. september kulminerede det gode arbejde så i et stort 12-timers sponsorløb, hvor 110 elever tilsammen gennemførte en distance 4881 kilometer! 71 af disse elever tilbagelagde hver især et maraton eller mere. Hver kilometer udløser nu et sponsorbeløb til Børnehjælpsdagen.

Forude venter en samlet opgørelse af eleverne indsamling, der er baseret på et stort engagement fra skolens lærere samt økonomisk støtte fra både forældre, borgere og erhvervsliv.

Opdateret 10/12: Beløbet er nu opgjort. Nordfyns Efterskoles 12-timers løb har tjent til 73.407,54 kr. til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og unge.

Friske løbere i den gode sags tjeneste. Foto: Nordfyns Efterskole.

En lang række virksomheder, blandt andet fra Særslev, hvor efterskolen ligger, har støttet eleverne i deres velgørende indsamling. De flotte løbebluser giver derfor "credit" til sponsorerne. Foto: Nordfyns Efterskole.

Det er en tilbagevendende tradition, at Nordfyns Efterskole afholder 12-timers løb og indsamler penge til et godt formål. I år er det altså Børnehjælpsdagen, der med stor taknemmelighed kan se frem til en flot pengedonation og en masse positiv opmærksomhed. Foto: Nordfyns Efterskole.

Dejligt med et hvil efter en lang løbetur. 71 ud af 110 elever tilbagelagde en distance svarende til et maraton eller mere. To drenge kom helt op på 79,2 kilometer hver, og 1 pige nåede op på 74,8 kilometer. Foto: Nordfyns Efterskole.

En smuk afslutning på en begivenhedsrig dag. Foto: Nordfyns Efterskole.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.