4. november 2016, 12:45 Af: Sylvia Blazejowski

Velgørende skoleevents over hele landet

Elever, der deltager i Ungdomsværn 2016, har gjort en stor indsats for at indsamle penge til fordel for anbragte børn.

Velgørende skoleevents over hele landet

Elever, der deltager i Ungdomsværn 2016, har gjort en stor indsats for at indsamle penge til fordel for anbragte børn.
Indsamling-ungdomsværn-skoleelever-Børnehjælspdagen
Skoleelever indsamler penge til Børnehjælpsdagen via projekt Ungdosmværn

Skoleklasser fra hele landet har i den sidste måneds tid været i fuld gang med at afholde events og aktiviteter til fordel for Børnehjælpsdagens arbejde.

Som led i projektet ’Ungdomsværn’ har eleverne på kreativ vis indsamlet penge og solgt muleposer i deres lokale områder.

LÆS OGSÅ: Skoleelever tager socialt ansvar

Der har været gang i forskellige tiltag, som f.eks. kagesalg og kagekonkurrence, bingospil, markedsdag, indsamling af flaskepant, støttemiddag og et velgørende løb.

Ud over dette, så har eleverne været dygtige til at markedsføre deres aktiviteter, både på de sociale medier og lokalpressen. Nogle klasser har også produceret plakater eller flyvers for skabe opmærksomhed i deres lokalområde.

Win-win for alle

De klasser, der deltager i Ungdomsværn, dyster mod hinanden om at lave den bedste PR- og indsamlingskampagne til fordel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

“Det er rigtig dejligt, at vi på den måde kan samarbejde og skabe værdi på flere fronter. Børnehjælpsdagen, og dermed de anbragte børn, får glæde af de penge, som eleverne indsamler og den synlighed, som de skaber. Tilsvarende får eleverne en masse læring, f.eks. om socialt ansvar, projektarbejde, fundraising og event-planlægning”, udtaler Børnehjælpsdagens projektleder Stine Enevold Valentin.

LÆS OGSÅ: Silkeborg-klasse vinder ‘Ungdomsværn 2015’

Projektperioden slutter den 15. november 2016, og herefter vil Børnehjælpsdagen kåre vinderen, der bliver belønnet med en pengepræmie.

Aktiviteter Ungdomsværn 10 A Tradium
10. A på Tradium i Randers har den 13. oktober lavet et arrangement med mad, bingo og en masse seje præmier. Eleverne har også solgt muleposer og været dygtige til at indhente forskellige sponorater fra lokale virksomheder.

Aktiviteter Ungdomsværn 10 F Tradium
10. F på Tradium i Randers har den 8. oktober afholdt en event i midtbyen, hvor forbipassende kunne købe kaffe, kage, nøgleringe og mulepose i den gode sags tjeneste. Eleverne har også indsamlet flaskepant.

Aktiviteter Ungdomsværn Lynge skole
På Lynge Skole i Nordsjælland har eleverne solgt deres allerførste mulepose til skoleleder Thomas Kirkegaard. Den 1. oktober stod eleverne også bag en stor markedsevent på skolen, hvor man bl.a. kunne deltage i en kagekonkurrence.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.