7. februar 2017, 12:14 Af: Kenneth Tingberg

Få penge til fælleskassen med lotterisalg

Med salg af Lillebrorlodder kan klubber eller skoleklasser opnå stor indtjening til fælles oplevelser eller udstyr

Få penge til fælleskassen med lotterisalg

Med salg af Lillebrorlodder kan klubber eller skoleklasser opnå stor indtjening til fælles oplevelser eller udstyr

Det tikker allerede nu ind med tilmeldinger til Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2017, hvor børn og unge fra lokale foreninger og skoler traditionen tro kan tjene mange penge til fælles aktiviteter og samtidig støtte hjælpeorganisationens arbejde.

Hvert salg af et Lillebrorlod til 20 kroner giver 8,50 kroner direkte til klubben eller klassen – og det kan nemt løbe op i mange penge. Opgørelsen for Lillebror Lotteriet 2016 viste en samlet fortjeneste for alle deltagerne tæt på to millioner kroner.

Hele 68.025 kroner blev sendt til Dragør Boldklub, hvor 360 boldglade drenge og piger i fællesskab havde bakket op om lotteriet og sikret deres klub en rekordhøj indtjening.

Gode sælgerhistorier fra hele landet

Hvert år modtager Børnehjælpsdagen mails med fine beretninger og hilsner fra sælgerne. Her er et udvalg:

"At vi i klubben kan tjene en god portion penge ved at gå en tur og få en snak med de lokale om, hvor vi kommer fra, og hvad vi laver, hvad vi selv skal bruge pengene på, og hvad Børnehjælpsdagen arbejder for, er jo helt fantastisk. De 3944 kroner skal bruges som tilskud til en ny elevpony", Rideklubben Hadsund.

“Vi sælger lodder for at tjene penge til vores lejrskole i Ribe. Vi har både solgt Julelodder og Lillebrorlodder og snart tjent 5000 kroner. Vi har haft en klassekammerat, som er i familiepleje, så vi er glade for både at støtte anbragte børn og samtidig tjene penge til vores klassekasse”, 5C fra Skovbrynet Skole.

Bestil lodder og vær med

Tilmelding til Lillebror Lotteriet 2017 er startet og sker via Børnehjælpsdagens hjemmeside: Gå direkte til tilmeldingssiden her

Det koster ikke noget at bestille eller efterbestille lodder. Klassen eller klubben bestemmer selv, hvor meget tid de vil sætte af til lotteriet; salget skal bare finde sted inden for perioden den 23. marts til 5. juni 2017.

Læs mere om Børnehjælpsdagens to lotterier: Lillebror Lotteriet og Julelotteriet

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.