29. maj 2017, 18:50 Af: Sylvia Blazejowski

Fælles folkemøde 2017: Spot på anbragte og udsatte børn og unge

Børnehjælpsdagen, FADD, Lær for Livet, PLF og Projekt Netværk har slået sig sammen til årets Folkemøde på Bornholm.

Fælles folkemøde 2017: Spot på anbragte og udsatte børn og unge

Børnehjælpsdagen, FADD, Lær for Livet, PLF og Projekt Netværk har slået sig sammen til årets Folkemøde på Bornholm.

Børnehjælpsdagen deltager på Folkemødet 2017 sammen med Foreningen af Døgn- og Dagtilbud for udsatte børn og unge (FADD), Lær for Livet, Plejefamiliernes Landsforening (PLF) og Projekt Netværket.

Med udgangspunkt i sloganet ’Spot (på) ressourcer og potentialer’ sætter Børnehjælpsdagen – og de fire øvrige arrangører – et fælles fokus på anbragte / udsatte børn og unges trivsel, læring og livsduelighed. Det sker i stand J18 på Kæmpestranden, hvor de besøgende kan glæde sig til i alt 12 events og debatindlæg.

Se film om samarbejdet og den fælles stand i toppen af denne nyhed.

Få indblik i forskning og erfaring

Børnehjælpsdagen står bag to egne events. Det ene finder sted torsdag den 15. juni kl. 13:30-14:30 og har titlen: ’Afskaf forventningsfattigdommen og gør anbragte børn robuste’ – med deltagelse af bl.a. professor i socialpsykologi Per Schultz Jørgensen. Det andet finder sted fredag den 16. juni kl. 11:00-12:00 og har titlen: ’Bedre overgange for anbragte børn og unge. Overholdes loven?’ – med deltagelse af bl.a. seniorforsker Mette Lausten, SFI.

Desuden er Børnehjælpsdagen repræsenteret ved et afsluttende og uformelt kaffemøde i standen søndag den 18. juni kl. 10:00-11:00. Her vil det være muligt at hilse på de fem arrangører samt få svar på spørgsmål om anbragte / udsatte børn og unge, der for eksempel bor på en institution eller hos en plejefamilie i Danmark.

Det er andet år i træk, at Børnehjælpsdagens deltager på Folkemødet, der finder sted i Allinge på Bornholm fra den 15.-18. juni 2017. Direktør Ina Thorndahl vil være taler på vegne af organisationen ved de forskellige events.

Hent det samlede program for stand J18

Folkemødet 2017 står i fællesskabets tegn. Her ses Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl (i midten), sammen med Søren Skjødt, der er formand for bestyrelsen i FADD og Marianne List, der er næstformand i PLF samt ansvarlig for Projekt Netværket. Foto: Asta Olivia Hallum

Børnehjælpsdagen, FADD, Lær for Livet, PLF og Projekt Netværket står sammen i stand J18 på Folkemødet 2017. I den forbindelse er lavet et fælles logo med fem blade i forskellige farver, der er hentet fra parternes egne logoer. Foto: Asta Olivia Hallum.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.