23. august 2016, 06:58 Af: Kenneth Tingberg

Fender Stratocaster blev ‘a dream come true’

To Aon-ansatte og Drømmebanken skaffer 17-årige Andreas en elektrisk guitar, så han kan få gang i de gode 'Nirvana-vibes'

Fender Stratocaster blev ‘a dream come true’

To Aon-ansatte og Drømmebanken skaffer 17-årige Andreas en elektrisk guitar, så han kan få gang i de gode 'Nirvana-vibes'
Andreas med sin spritnye guitar, en hvid Fender Stratocaster
17-årige Andreas med sin spritnye guitar, en hvid Fender Stratocaster, til en markedsværdi over 12.000 kroner.

Her ser I en glad teenager; han har netop fået sin drømmeguitar i hånden.

Fredag 19. august 2016 lagde Børnehjælpsdagen og Henning Fredensborg Thomsen fra Aon Kolding vejen forbi døgninstitutionen Thorshøjgård i Ishøj for at overrække en drøm af en guitar til Andreas. Han er anbragt her på andet år og bruger sine hverdage med musik på en produktionsskole i Taastrup.

En ud af 17 drømme

Når Andreas i dag kan kalde sig lykkelig ejer af en elektrisk guitar, skyldes det en helt ekstraordinær indsats fra 150 Aon-medarbejdere. På bare én dag fik de indhentet kontante bidrag og produktsponsorater til 17 drømme, alle sendt ind til Drømmebanken af anbragte børn og unge.

Det økonomiske bidrag til at indkøbe guitaren fandt forsikringsmægler Henning Fredensborg Thomsen og hans kollega, Annette Bang Krag, hos fashionvirksomheden DK Company. Hos Gaya Musik i Holbæk fik de forhandlet sig frem til stor rabat på den Fender Stratocaster, som nu er givet videre til Andreas.

LÆS OGSÅ: Aon-ansatte opfylder 17 drømme på en dag

Mindre end rockstjerne kan også gøre det

Andreas har set op til guitarister, lige siden han var en lille dreng, og især Kurt Cobain fra Nirvana er blevet et idol. Under en indlæggelse på en ungdomspsykiatri afdeling blev der pustet til en længsel efter selv at blive en habil guitarist – meget gerne tilsat nogle ‘Nirvana-vibes’.

Det var her drømmen om den elektriske guitar kom ind i billedet.

“Jeg bliver nok ingen rockstjerne, for jeg kan altså ikke synge”, siger Andreas med et skævt smil, da Børnehjælpdagen fangde ham efter overrækkelsen “men for mig er det også en stor opfyldelse, hvis jeg en dag kan være med på nogle spillejob”.

LÆS OGSÅ: Drømmen om et trommesæt gav genlyd

forsikringsmægleren Henning Fredensborg Thomsen fra Aon Kolding, i snak med Andreas
En glad fundraiser, forsikringsmægleren Henning Fredensborg Thomsen fra Aon Kolding, i snak med Andreas efter overrækkelsen.

“Det har været meget positivt at være med til at opfylde de mange drømme sammen med mine kolleger, men en særlig god oplevelse at se, hvor meget den guitar betyder for Andreas”, fortæller Henning, som havde taget turen fra Kolding for personligt at overrække den elektriske guitar.

Tak til:

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.