12. februar 2015, 13:42 Af: Sylvia Blazejowski

Anbragte børn til LEGO World 2015

Børnehjælpsdagen og LEGO Charity gør vinterferien lidt sjovere!

Anbragte børn til LEGO World 2015

Børnehjælpsdagen og LEGO Charity gør vinterferien lidt sjovere!
Foto: Børnehjælpsdagen.

Anbragte børn, deres pædagoger samt plejeforældre, kan se frem til at boltre sig i LEGO-klodser i deres vinterferie. Børnehjælpsdagen har nemlig uddelt 400 fribilletter til LEGO World 2015, som finder sted i Bella Center fra den 12.-15. februar.

Billetterne er en donation fra LEGO Charity, der for 7. år i træk har valgt at støtte de anbragte børn og unge med den sjove attraktion.

”De fleste børn i Danmark tilbringer vinterferien sammen med deres forældre. Sådan er det ikke nødvendigvis for de anbragte børn. Derfor er vi rigtig glade for at kunne viderebringe denne særlige ferie-oplevelse til de børn, der bor på institutioner og i plejefamilier”, fortæller Børnehjælpsdagens projektleder Ida Lissau Jacobsen.

LEGO World omfatter spektakulære udstillinger samt forskellige byggeområder, hvor de besøgende kan være kreative med klodser i alverdens former og farver.

”Det er sjovt, fordi der er masser af LEGO, som man kan lege med. Samtidig kan man hygge sig sammen. Jeg har også prøvet en hoppeborg og fået en sodavand”, fortæller 8-årige Emilia, der bor på opholdsstedet Sørningevej i Jyderup.

Børnehjælpsdagen har uddelt billetter til i alt 14 institutioner og 27 plejefamilier.

Læs mere om LEGO World 2015

Tags:

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.