27. april 2015, 12:34 Af: Sylvia Blazejowski

Fernisering: Oplev Årsplakaten 2015

Kom til fernisering på Designmuseum Danmark og oplev Børnehjælpsdagens Årsplakat 2015

Fernisering: Oplev Årsplakaten 2015

Kom til fernisering på Designmuseum Danmark og oplev Børnehjælpsdagens Årsplakat 2015

Vær med, når Børnehjælpsdagens Årsplakat 2015 bliver offentliggjort på Danmarks Designmuseum. Det sker på Årets Børnehjælpsdag, den 6. maj, kl. 16:00.

Årsplakaten 2015 er skabt af 10 anbragte børn og billedkunstner Maria Bergmann Drougge. Børnene, der enten bor i plejefamilie eller på institution, har bidraget med tegninger under temaet ’drømme’. Billedkunstneren har herefter sammensat brudstykker af tegningerne til et smukt, fælles motiv.

Der er gratis adgang til ferniseringen, men kun et begrænset antal pladser. Tilmelding er derfor nødvendig – gå direkte til tilmelding her.

Under ferniseringen er det muligt at hilse på kunstneren samt nogle af de anbragte børn.

Designmuseum Danmark viser aktuelt udstillingen ’Barnets Århundrede’, der blandt andet omfatter et udpluk af Børnehjælpsdagens historiske årsplakater fra 1904 og frem. Årsplakaten 2015 vil efter ferniseringen indtage sin plads i samlingen.

Hvorfor drømme?

’Drømme’ er et gennemgående tema på Årets Børnehjælpsdag 2015. Drømme er en vigtig ledetråd gennem livet. Uden drømme og ønsker for livet, intet håb og dermed ingen fremtidsperspektiver.

Temaet er i god tråd med Børnehjælpsdagens daglige arbejde for de cirka 12.000 anbragte børn og unge, som bor uden for hjemmet i Danmark.

Børnehjælpsdagen står bag en lang række projekter og aktiviteter, der styrker børnene og de unge, så de får ’et stærkere jeg’ – både fysisk og mentalt. Dét giver dem bedre mulighed for at forfølge deres drømme for fremtiden.

Børnehjælpsdagen opfylder også specifikke ønsker for anbragte børn og unge via projektet ‘Drømmebanken’.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.