21. juni 2016, 08:35 Af: Sylvia Blazejowski

Flot donation fra Aarhus Motion

Børnehjælpsdagen modtog en flot donation til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2016

Flot donation fra Aarhus Motion

Børnehjælpsdagen modtog en flot donation til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2016
Pelle Hvenegaard til Århus City Halvmarathon
Anbragte unge og Pelle Hvenegaard løb med i BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2016 for Børnehjælpsdagen. Foto: Børnehjælpsdagen.

For tredje år i træk har Børnehjælpsdagen fået støtte af Aarhus Motion, der søndag den 19. juni overrakte en flot donation på 68.100 kroner til organisationens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

LÆS OGSÅ: Aarhus løb til fordel for anbragte børn

Overrækkelsen fandt sted under BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2016, hvor Børnehjælpsdagen også var repræsenteret med en stor stand.

Aarhus Motion har indsamlet de mange penge i forbindelse med salg af startnumre på deres hjemmeside. Her har privatpersoner, på frivillig basis, kunnet vælge at støtte den gode sag med et beløb på enten 50, 100, 150 eller 200 kroner. I alt valgte 1153 deltagere at benytte sig af denne donations-mulighed.

Også Børnehjælpsdagens ‘Drømmebank’ fik særlig opmærksomhed og støtte under det århusianske halvmarathon. I Rådhusparken kunne børn og voksne donere penge til projektet – og markere deres donation med en ballon på en stor drømmevæg.

Drømmebanken opfylder hvert år mellem 50-70 drømme for anbragte børn og unge i Danmark. Det sker blandt andet i tæt samarbejde med Egmont Fonden.

Alexander med sine løbesko i hånden
17-årige Alexander var med på Børnehjælpsdagens løbehold og gennemførte ruten på de cirka 21 kilometer med tiden 1:16:48. Foto: Børnehjælpdagen.

Anbragte unge og Pelle Hvenegaard løb for Børnehjælpsdagen

En af de mange anbragte unge, som har fået støtte fra Drømmebanken, deltog også i BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2016.

17-årige Alexander gennemførte ruten på de cirka 21 kilometer med tiden 1:16:48 og placerede sig som nr. 35 ud af i alt 12.083 deltagere.

Alexander var med på Børnehjælpsdagens løbehold sammen med fire unge fra opholdsstedet Melhedegaard og tv-værten Pelle Hvenegaard.

LÆS OGSÅ: Halvmarathon i den gode sags tjeneste

Drømmebanken har sikret, at Alexander kommer en tur til Ghana i sensommeren. Her skal han træne på højt niveau sammen med sine løbekammerater. Alexanders store mål er nemlig at kvalificere sig til OL i 2020 i distancen 10 km.

Galleri
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.