5. juli 2022, 08:22 Af: Nina Schive

Første, anden, tredje, støt!

Børnehjælpsdagen og Lauritz.com har netop afholdt en stor velgørenhedsauktion til fordel for anbragte børn og unge i Danmark. Auktionen indsamlede tæt på 80.000 kroner.

Første, anden, tredje, støt!

Børnehjælpsdagen og Lauritz.com har netop afholdt en stor velgørenhedsauktion til fordel for anbragte børn og unge i Danmark. Auktionen indsamlede tæt på 80.000 kroner.
Det flotte beløb fra den netop afholdte velgørenhedsauktion går til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og unge gennem en lang række indsatser i hele Danmark. Sidste år fik 9.671 børn og unge på børnehjem og i plejefamilier direkte glæde af vores arbejde. Foto: Kim Agersten

I juli måned åbnede Lauritz.com for tredje gang en velgørenhedsauktion, hvor alle indsamlede midler, samt gebyrer og salærer, går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og unge.

Med de mange fine donationer, hvor man har kunnet byde på alt fra danske designvarer og kunst til særlige sports-effekter og skønne oplevelser og overnatningsmuligheder, var optimismen stor op til auktionen. I alt blev der indsamlet 78.248,75 kroner, hvilket er et lille stykke over vurdering.

”Vi er utroligt taknemmelige for den opbakning, vi har fået fra vores ambassadører, kunstnere og virksomheder og glade for, at det har været så populært. Og så er det så fedt, at så mange har støttet via auktionen,” siger Ida Lissau Jacobsen, Projektchef i Børnehjælpsdagen.

Corona-situationen har været hård for Børnehjælpsdagens målgruppe, som er blevet endnu mere isoleret, end de var i forvejen, og der ligger en kæmpe indsats og venter.

”Det er en meget kærkommen mulighed for at få samlet opmærksomhed og støtte til de omkring 14.000 anbragte børn og unge, der lige nu er i Danmark. Det er endnu mere relevant efter corona, at vi fortsat kommer ud og er i kontakt med børnene og de unge, det er det, vi er gode til, og det er det, der virker,” siger Ida Lissau Jacobsen.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.