17. marts 2016, 09:36 Af: Kenneth Tingberg

Forår er lig med salg af Lillebrorlodder

Tag godt imod børn og unge i dit lokalområde, når de er på gaden med årets Lillebrorlodder fra Børnehælpsdagen

Forår er lig med salg af Lillebrorlodder

Tag godt imod børn og unge i dit lokalområde, når de er på gaden med årets Lillebrorlodder fra Børnehælpsdagen
Årets Lillebror-ark
Årets Lillebror-ark, som kan ses i gadebilledet fra 17. marts 2016. Foto: Børnehjælpsdagen.

I de kommende måneder går tusindvis af lokale forenings- og skolebørn på gaden med Børnehjælpsdagens traditionsrige Lillebror Lotteri. Fra den 17. marts til 16. maj 2016 kan du således for en rund 20’er skrabe dig til flotte gevinster, mens du hjælper børn i dit lokalområde.

Rideklub i Rødekro i gang fra dag ét

Bor du i Rødekro eller omegn, vil du allerede nu kunne købe lodder hos velgørende sælgere. Her er 20 unge ryttere fra Sydjysk Rideklub nemlig gået i gang med Lillebror Lotteriet fra dag ét.

“Det er nødvendig for vores forening at søge penge uden for budgettet ved hjælp af fx lotterier. Denne gang skal pengene gå til at reetablere vores udendørs ridebane”, fortæller Lilian Dall, som selv er rytter og med i rideklubbens bestyrelse.

“Jeg ved, at det også betyder noget for børnene fra rideklubben, at de hjælper andre børn”, fortsætter hun. “Derfor forventer vi også, at de unge ryttere bliver godt taget imod, hvor de kommer rundt”.

Lotterisælgere fra Sydjysk Rideklub Rødekro
Glade og håbefulde lotterisælgere fra Sydjysk Rideklub Rødekro. Foto: Privat.

Vil din forening eller klasse også sælge lodder?

Foreninger, idrætsklubber og skoleklasser kan stadig nå at tilmelde sig Lillebror Lotteriet som sælgere. Det er muligt at tilmelde sig i hele lotteriets salgsperiode (17. marts til 16. maj 2016). Der er fuld returret af usolgte lodder, så den eneste omkostning, man har, er ved returnering af usolgte lodder.

Gå direkte til tilmeldingssiden for Lillebror Lotteriet 2016 her

Fakta om Lillebror Lotteriet 2016

  • Et lod koster 20 kroner, og heraf modtager den sælgende forening, klub eller klasse 8,50 kroner. Pengene er øremærket forenings- og skoleaktiviteter; for eksempel lejrture, sportsstævner eller nyt træningsudstyr.
  • I Lillebror Lotteriet kan man vinde attraktive præmier i form af gavekort på 200 kroner til enten Matas, JYSK, BR-Legetøj eller Kop & Kande. Der er ligeledes adgangsbilletter til danske oplevelsesparker på højkant. Hovedgevinsten er fem rejsegavekort til en værdi á 30.000 kroner pr. stk. Sluttrækningen bliver offentliggjort på www.bhd.dk
  • Ved at købe et lod støtter man samtidig en god sag. Overskuddet fra lodsalget går nemlig til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og unge, der bor i plejefamilie eller på et børnehjem.
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.