23. november 2023, 11:44 Af: Maja Spangsberg Krogstrup

Gaver pakket ind med frivillighed og omsorg

Flittige frivillige fra Danske Banks Time2Give-projekt var forbi Børnehjælpsdagen for at pakke gaver ind til årets julefester.

Gaver pakket ind med frivillighed og omsorg

Flittige frivillige fra Danske Banks Time2Give-projekt var forbi Børnehjælpsdagen for at pakke gaver ind til årets julefester.
Mennesker pakker julegaver ind for Børnehjælpsdagen

En flok medarbejdere fra Danske Bank har været på besøg hos Børnehjælpsdagen og hjulpet med at pakke en stor omgang julegaver ind til anbragte børn og unge. Julegaverne uddeles til Børnehjælpsdagens årlige julefester rundt i landet for børn og unge, der bor på børnehjem og institutioner. 

 

Hele Børnehjælpsdagens mødelokale var i dagens anledning fyldt med gaver og julepapir. Gaveindpakningen er en tilbagevendende begivenhed op til jul, hvor det er blevet en fin tradition, at bankens årlige frivillig-program Time2Give giver medarbejderne mulighed for at arbejde frivilligt for et velgørende formål.

‘Time2Give handler om at give tilbage – i dette tilfælde til Børnehjælpsdagen. Børnehjælpsdagen og jeres arbejde for anbragte børn og unge har en varm plads i mange medarbejderes hjerte, så de er taknemmelige for, at de får mulighed for sammen med deres kollegaer at bruge nogle af deres Time2Give timer på at hjælpe jer – som hjælper anbragte børn og unge’, fortæller Ea Elisabeth Fabricius Wederwang, der ansvarlig for Time2Give-programmet i Danske Bank.

En palle med gaveønsker

En palle med flot indpakkede gaver, ca. 400 stk. på én dag, og en hel del kopper kaffe og mange smil senere blev medarbejderne i Danske Bank kun bekræftet i, at det er motiverende at hjælpe en mindre organisation samt udsatte børn i Danmark. Flere af de flittige gaveindpakkere fra Danske Bank har også været med til indsatsen sidste år, så det er en dag, som alle ser frem til.

Og i Børnehjælpsdagen er vi meget taknemmelige over, at vi kan få hjælp til gaveindpakningen, der er en del af de mange opgaver, der gør juletiden særlig travl på kontoret og rundt i landet, hvor vi indpakker omkring 1000 julegaver til anbragte børn og unge. Og det betyder noget særligt:

”Vores målgruppe af børn og unge, der vokser op på institutioner, vil ikke modtage den samme overflod af gaver, som mange andre børn oplever til jul. Derfor er det særligt for dem at få et ønske opfyldt fra ønskebogen, som vi i Børnehjælpsdagen sender ud til institutionerne hvert år. Derfor betyder det også noget, at vi gør meget ud af, at gaverne bliver pakket pænt ind – og man kan næsten se den omsorg, der er blevet lagt i gaveindpakningen fra de skønne frivillige fra Time2Give”, siger Ida Lissau Jacobsen, der er ansvarlig for at koordinere alle julegaveønsker og afvikling af Børnehjælpsdagens julefester.

Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.