26. oktober 2016, 13:15 Af: Sylvia Blazejowski

Anbragte børn til gensynsmøde med Wozniacki

Den internationale stjernespiller var i Danmark for at give anbragte børn og unge inspiration til et aktivt fritidsliv

Anbragte børn til gensynsmøde med Wozniacki

Den internationale stjernespiller var i Danmark for at give anbragte børn og unge inspiration til et aktivt fritidsliv
Tennis-Caroline-Wozniacki-spiller-anbragte-børn-Børnehjælspdagen_850x480_acf_cropped alt
Tennis-Caroline-Wozniacki-spiller-anbragte-børn-Børnehjælspdagen_850x480_acf_cropped billedtekst

Jeg tror, at jeg kommer til at spille meget mere tennis efter den her dag”. Det var den positive melding fra 15-årige Julie, der tirsdag den 25. oktober kom helt tæt på sit store idol: Caroline Wozniacki.

Julie var blandt de 25 anbragte børn og unge, som fik mulighed for at møde den internationale stjernespiller ved Børnehjælpsdagens og e-Boks’ tennis-event hos KB Tennis på Frederiksberg.

SE VIDEO: Julie får at vide at hun skal møde Caroline

”Jeg har snakket med Caroline, og hun har givet mig gode råd. Hun sagde blandt andet, at jeg skal fokusere på spillet og ikke give op”, forklarede Julie, der har interesseret sig for tennis i det sidste års tid.

Formålet med tennis-eventen var at motivere de unge deltagere til mere fysisk aktivitet i hverdagen. Caroline selv kunne ikke spille på grund af en alvorlig skade i foden, men børnene fik alligevel prøvet kræfter med den populære ketchersport.

Fire dygtige hjælpetrænere fra KB Tennis og Carolines bror, Patrik Wozniacki, satte nemlig gang i spillet på tennisbanerne.

anbragte børn til tennis
25 anbragte børn og unge deltog i tennis-eventen. På billedet ses også Ina Thorndahl, direktør i Børnehjælpsdagen (yderst til venstre) og Susanne Søndahl Wolff, kommunikationschef i e-Boks (i højre side).

Tennisevent i KB-Hallen
Alle deltagerne fik mulighed for at spille sammen med hjælpetrænere fra KB Tennis. Foto: Kim Agersten

Opmærksomhed til alle

Det er andet år i træk, at Caroline Wozniacki vælger at støtte Børnehjælpsdagens arbejde ved at deltage i en tennis-event med anbragte børn og unge.

Grundet sin skade havde hun denne gang ekstra god tid til at tale med alle børnene ’en-til-en’ eller i små grupper. Det blev til nogle meget nærværende snakke, hvor Caroline svarede på spørgsmål og delte ud af sine erfaringer.

LÆS OGSÅ: Caroline gav Andreas mod på tennis

”Caroline er bare så sød og glad. Hun smiler hele tiden. Jeg synes, det er helt vildt, at jeg har mødt hende, og det gør mig meget stolt”, reflekterede Julie, der næsten ikke kunne være i sin egen krop af ren begejstring.

”Jeg vil tænke tilbage på den her dag i lang tid fremover – tænke på, hvordan det har været og hvor heldig, jeg er. Og så vil jeg selvfølgelig lytte til de råd, som hun har givet mig”, afsluttede den glade teenager.

SE VIDEO: De unge deltagere med Caroline til tennis-eventen 2016

Børnehjælpsdagen har siden 2006 arbejdet for at motivere anbragte børn og unge i Danmark til at bevæge sig mere, herunder at dyrke idræt i fritiden.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.