23. oktober 2015, 10:05 Af: Kenneth Tingberg

Girls Only: Forkælelse på briks og måtte

Anbragte piger fik fuld forkælelse på en kosmetologskole og hos et yogastudie i Aalborg

Girls Only: Forkælelse på briks og måtte

Anbragte piger fik fuld forkælelse på en kosmetologskole og hos et yogastudie i Aalborg
Afslappende ansigtsbehandling på Aalborg Kosmetologskole. Foto: Børnehjælspdagen.

For en eftermiddag i oktober 2015 var 11 piger fra tre forskellige institutioner samlet for at erfare, hvad forkælelse kan gøre for deres selvværd.

“Børnehjælpsdagen gennemfører netop dette arrangement for, at de unge piger kan opleve, at andre synes, de er værd at pusle om”, fortæller projektleder Susanne Jensen. “Det skal meget gerne gøre dem stærkere som individer”.

Giv heeelt slip

Som det første indslag var pigerne forbi Aalborg Kosmetologskole, hvor de fik vejledning i hudpleje og en meget afslappende ansigtsbehandling.

“En af pigerne, der lider af angst, faldt simpelthen i søvn på biksen. Det viser noget om den ro, som ansigtsbehandlingen gav hende. I det hele taget var det fantastisk at opleve, hvordan alle de unge nød at blive forkælet, selvom om flere af dem var skeptiske til at starte med”, fortæller Susanne Jensen.

Pigerne rundede en juicebar, inden de begav sig videre til Aalborg Yogastudio. Her blev de budt ind i rolige omgivelser og introduceret til de mere roligere yogaøvelser. Der var især fokus på åndedrættet og kunsten at give helt slip – en evne pigerne kan bruge i mange af livets sammenhænge.

En særlig tak til følgende sponsorer:

Aalborg Yogastudio stillede gratis yoga til rådighed
Egekilde sørgede for kildevand til pigerne.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.