30. maj 2024, 14:31 Af: Nina Schive

H.M. Dronning Mary forbliver Børnehjælpsdagens protektor

Endnu en af Danmarks dronninger er Børnehjælpsdagens protektor. Først Dronning Ingrid og nu Dronning Mary.

H.M. Dronning Mary forbliver Børnehjælpsdagens protektor

Endnu en af Danmarks dronninger er Børnehjælpsdagens protektor. Først Dronning Ingrid og nu Dronning Mary.
H.M. dronning mary og børnehjælpsdagen

Det er med stor fornøjelse, at vi i dag kan fortælle, at H.M. Dronning Mary vil være Børnehjælpsdagens protektor. Fortsat.

Stemningen her i Børnehjælpsdagen lige nu er taknemmelighed og glæde. Det betyder meget for os, at vi kan bevare det fine samarbejde med H.M. Dronning Mary, der siden 2005 – tænk, i 19 år – har været dedikeret til børnesagen og vores organisation som protektor.

Gennem årene har Dronning Mary deltaget i diverse arrangementer, hvor Hendes Majestæt har mødt anbragte børn og unge – altid i øjenhøjde og med stor omsorg.

Sidste år i februar havde vi æren af at have hende med til at hylde to rollemodeller inden for anbringelsesområdet, som hun til den festlige prisuddeling overrakte Lillebror- og Børnehjælpsprisen til. I år afholdes prisuddelingen i efteråret, men indstil allerede din kandidat nu!

 

Indstil en kandidat til årets prisuddeling 2024

  • Lillebrorprisen gives til en anbragt eller tidligere anbragt ung, der har gjort en enestående indsats for at tage ejerskab over eget liv.
  • Børnehjælpsprisen er en særlig anerkendelse af en person, der har ydet en ekstra indsats for et eller flere anbragte børn og unge i Danmark.

Vinderne modtager 10.000 kr. og et flot canvasmaleri af den dygtige kunstner Romero Britto.

 

Indstil din kandidat til prisuddelingen

 

Galleri

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.