23. august 2017, 08:13 Af: Kenneth Tingberg

‘Jewelry for a good cause’-halssmykke 2017 er nu i handlen

Køb Nicci Welshs smukke, symbolske halssmykke og støt derigennem Børnehjælspdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge

‘Jewelry for a good cause’-halssmykke 2017 er nu i handlen

Køb Nicci Welshs smukke, symbolske halssmykke og støt derigennem Børnehjælspdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge
Makeup-artisten Nicci Welsh viser sit velgørenhedssmykke frem til lanceringen af 'Jewelry for a good cause'-smykkerne 2017. For hvert solgt smykke doneres 100 kroner til Børnehjælpsdagen. Foto: Børnehjælpsdagen.

For andet år i træk får Børnehjælpsdagen støtte gennem Jewelry for a good cause, hvor otte kendte danskere hver især har designet et velgørende smykke. Denne gang er det den internationalt anerkendte makeup-artist Nicci Welsh, der har peget på Børnehjælpsdagen. Hun har skabt en halskæde med tre fine vedhæng med stor symbolik.

Smykket symboliserer ubegrænsede muligheder

Nicci Welshs har haft de anbragte børn og unge i tankerne, da hun lavede sit smykkedesign: ”Idéen er, at de unge mennesker skal føle sig beskyttet og føle, at de har ubegrænsede muligheder for at udvikle sig – ikke blot i Danmark, men også på verdensplan. Samtidig skal de vide, at de selv kan ændre deres livsmønster i den retning, de ønsker”, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Nicci Welsh designer halssmykke til fordel for Børnehjælpsdagen 

Køb halssmykket og støt

Salget af halssmykket er åbnet 23. august og kan købes på Jewelry by AD’s hjemmeside: jewelrybyad.com Prisen er 599 kroner, hvoraf 100 kroner går til Børnehjælpsdagens arbejde med at styrke anbragte børn og udsatte unge, der enten bor på et børnehjem eller hos en plejefamilie i Danmark.

KØB HALSSMYKKET HER

Makeup-artisten Nicci Welsh fortæller om sit halssmykke til den fremmødte presse: Hvordan hun har designet det med de anbragte børn og unge i tankerne og om Børnehjælpsdagens betydningsfulde arbejde, som hun nu vælger at støtte gennem sit velgørenhedssmykke. Med til lanceringen var Børnehjælpsdagens projektleder Ida Lissau Jacobsen (i baggrunden) Foto: Jewelry på AD.

Sangerinden Szhirley stod bag et velgørenhedssmykke for Børnehjælpsdagen gennem 'Jewelry for a good cause' 2016. Hun endte med at blive topsælger med sit halssmykke 'Drømmefanger' og kunne donere 30.032 direkte til Børnehjælpsdagen. Hun optrådte med støttesangen 'Splittet' til dette års lancering af 'Jewelry by a good cause'-smykkerne. Foto: Jewelry by AD.

Fakta om Nicci Welsh

Nicci Welsh er født i England, men har boet mange år i Danmark.

Hun driver i dag Nicci Welsh Makeup Academy på Frederiksberg, hvor det er muligt at tage en uddannelse som professionel makeupartist.

Nicci arbejder internationalt og har stylet mange kendte personligheder, for eksempel Paris Hilton, Nora Jones, Robbie Williams, Aura og Nick & Jay.

Tidligere har Nicci været på skærmen som stylist i det danske ungdomsprogram ’Puls’.

Nicci brænder for at inspirere, motivere og give andre mulighed for skabe den karriere og det liv de drømmer om.

KØB HALSSMYKKET HER

Fakta om Jewelry for a good cause

Jewelry for a good cause engagerer hvert år kendte danskere til at designe et smykke til fordel for en velgørende sag eller organisation.

Idékvinden bag Jewelry for a good cause er den danske smykkedesigner Annemette Djernæs, der ejer Jewelry by AD.

Sidste år var sangerinden Szhirley blandt de kendte deltagere. Hun designede et halssmykke til fordel for Børnehjælpsdagen. Vedhænget havde form som en drømmefanger.

Børnehjælpsdagen modtog 30.032 kroner via Jewelry for a good cause 2016 og salget af Szhirleys drømmefanger.

LÆS OGSÅ: Szhirleys drømmefanger sikrer 30.032 kroner til Børnehjælpsdagen

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.