5. juni 2017, 19:53 Af: Sylvia Blazejowski

Halvmarathon i Aarhus: Giv din støtte til anbragte børn og udsatte unge

Flere muligheder for donation op til og under BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2017

Halvmarathon i Aarhus: Giv din støtte til anbragte børn og udsatte unge

Flere muligheder for donation op til og under BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2017

Vær med til at støtte Børnehjælpsdagens arbejde i forbindelse med BESTSELLER Aarhus Halvmarathon 2017, der finder sted søndag den 11. juni.

SMS-donation med mulighed for gevinst

Har du en mobil ved hånden, så send en sms med teksten ‘BHD’ til 1231′. Dermed donerer du 25 kroner til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark. Din donation medfører, at du automatisk er med i lodtrækningen om følgende:

For at tage del i lodtrækningen, skal sende du din sms-donation senest mandag den 12. juni 2017, kl. 12:00.
Vinderne får direkte besked. Se også video øverst på siden med komiker Karsten Green.

Giv din støtte til Børnehjælpsdagens projekt 'Drømmebanken' ved at købe en 'Drømmeballon' til 20 kroner i Rådhusparken den 10. og 11. juni 2017. Foto: Børnehjælpsdagen.

Giv et bidrag til børnenes drømme

Kig forbi Rådhusparken den 10. juni og 11. juni, hvor Børnehjælpsdagen er repræsenteret med en stand op til og under BESTSELLER Aarhus Halvmarathon 2017.

I standen kan du købe en ‘Drømmeballon’ for en rund 20’er. Disse penge går specifikt til Børnehjælpsdagens projekt ‘Drømmebanken’, der opfylder store drømme for anbragte børn og unge – året rundt. ‘Drømmeballonen’ kan du klistre op på en stor ‘Drømmevæg’ ved siden af standen. På den måde bliver din donation synlig for andre.

Aarhus Motion, der står bag BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, har på deres hjemmeside gjort det muligt at donere et beløb til Børnehjælpsdagen ved køb af startnumre. Foto: Aarhus Motion.

Køb et startnummer og støt (OBS! ikke muligt længere – udsolgt)

Når du køber et startnummer til BESTSELLER Aarhus Halvmarathon 2017 kan du samtidig vælge at donere et beløb til Børnehjælpsdagen.

De forskellige initiativer og muligheder for donation finder sted i samarbejde med Aarhus Motion, der står bag BESTSELLER Aarhus Halvmarathon.

Aarhus Motion giver på den måde, for fjerde år i træk, sin støtte til Børnehjælpsdagens arbejde.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.