12. juni 2017, 09:56 Af: Kenneth Tingberg

Halvmarathon-deltagere løber 27.400 kroner hjem

Børnehjælpsdagen modtog en flot donation efter BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2017

Halvmarathon-deltagere løber 27.400 kroner hjem

Børnehjælpsdagen modtog en flot donation efter BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon 2017
Her viser atletikudøveren Sara Slott, danseren Sofie Kruse, gymnasten Helge Vammen. skuespilleren Paw Henriksen og komikeren Karsten Green checken med de 27.400 kroner frem. Foto: Børnehjælpsdagen.

For fjerde år i træk har Børnehjælpsdagen fået støtte af Aarhus Motion, der søndag den 11. juni kunne overrække  en check på 27.400 kroner til hjælpeorganisationen.

Aarhus Motion har indsamlet de mange penge i forbindelse med salg af startnumre til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Her har privatpersoner kunne vælge at støtte den gode sag med enten 50, 100, 150 eller 200 kroner.

Børnehjælpsdagen var selv repræsenteret med et stort løbehold på 30 deltagere – herunder en række kendte danskere, der også talte Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard.

LÆS OGSÅ: Stafethold med kendisser og anbragte unge løber for Børnehjælpsdagen

Det store løbehold samt Børnehjælpsdagens projektleder og frivillige havde en festlig dag i det solbeskinnede Aarhus. Foto: Børnehjælpsdagen.

I Børnehjælpsdagens stand i løbsområdet kunne børn deltage i sjove aktiviteter og hele familien kunne donere 25 kroner til Børnehjælpsdagens Drømmebank, som hvert år opfylder drømme for anbragte børn og unge, som kan have positiv indflydelse på deres liv fremover.

Løber fra ‘Team Børnehjælpsdagen’ bliver nummer 1

Den unge eliteløber Alexander deltog i Aarhus halvmarathon igen i år. Han gennemførte de cirka 21 kilometer i tiden 1:17:47 og blev dermed nr. 1 i ungdomsrækken (15-19 år) og fik en samlet placering som nummer 26 ud af de 10.417 deltagere.

Børnehjælpsdagens Drømmebank sikrede i 2016, at Alexander kunne komme på en træningslejr i Ghana. Her kunne han træne sammen med sine løbekammerater og forbedre sin form yderligere. Alexanders store mål er nemlig at kvalificere sig til OL i 2020 i distancen 10 km.

LÆS ET PORTRÆT af Alexander her

Her er 18-årige Alexander fra 'Team Børnehjælpsdagen' på vej i mål som bedste løber i Ungdomsrækken. Foto: Børnehjælpsdagen.

Under hele weekenden var det i samarbejde med Aarhus Motion, muligt at donere 25 kr. via SMS, hvor man efterfølgende automatisk var med i lodtrækningen om 2 x partoutbilletter til NorthSide 2018, 2 x startnummer til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon, 2 x 4-retters menu på Restaurant Ferdinand i Aarhus og efterfølgende i biffen samt 2 x lørdagsgus i Grosserbadet Aarhus med dertilhørende frokost hos StreetFood.

Vinderne er blev trukket og har fået direkte besked.

Galleri
KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.