6. februar 2015, 14:08 Af: Sylvia Blazejowski

Indstil en kandidat til Lillebror Prisen 2015

Kender du nogen, der i det forgangne år har gjort en ekstraordinær indsats for børn og unge?

Indstil en kandidat til Lillebror Prisen 2015

Kender du nogen, der i det forgangne år har gjort en ekstraordinær indsats for børn og unge?
Børnehjælpsdagens ambassadør, Felix Smith, viser Lillebror-statuetten frem. Prismodtageren får overrakt statuetten sammen med en check på 50.000 kroner. Foto: Kim Agersten

Børnehjælpsdagen leder efter værdige kandidater, der kan komme i betragtning til Lillebror Prisen 2015 og den medfølgende check på 50.000 kroner.

Med Lillebror Prisen ønsker Børnehjælpsdagen at hylde – og sætte fokus på – de mange ildsjæle, frivillige kræfter samt velgørende projekter, der har gjort en betydelig forskel for børn og unge i Danmark.

Da valget af årets prismodtager bliver truffet på baggrund af indstillinger, er input fra omverdenen nødvendig.

”Vi håber, at danskerne vil sætte sig til tasterne og sende os nogle motiverende ord om et lokalt eller landsdækkende initiativ, som, de mener, bør få anerkendelse. Vi ser frem til at modtage rigtig mange gode bud på kandidater til årets Lillebror Pris”, fortæller Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl.

Siden 1993 har Lillebror Prisen været et kærkomment skulderklap til både unge iværksættere og mere etablerede foreninger, som for eksempel ’Natteravnene’ og ’Grønlandske Børn’.

Sidste år gik prisen til Børnehuset SIV i Farum en daginstitution, der yder særlig støtte til alvorligt syge børn og deres familier.

Praktiske oplysninger om indstilling

Børnehjælpsdagen skal have indstillingerne til Lillebror Prisen i hænde senest mandag, den 23. februar 2015 enten med almindelig post eller pr. mail: an@bhd.dk .

Læs mere om ind stillingskriterierne

Børnehjælpsdagens priskomité udpeger årets prismodtager på baggrund af de fremsendte indstillinger. Selve uddelingen af Lillebror Prisen finder sted torsdag, den 23. april 2015 på Københavns Rådhus.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.