5. august 2015, 11:37 Af: Sylvia Blazejowski

Indsamling af klippekort i Solrød

Ildsjælen Sonja Poulsen har startet en lokal indsamling af klippekort i Solrød til fordel for Børnehjælpsdagen

Indsamling af klippekort i Solrød

Ildsjælen Sonja Poulsen har startet en lokal indsamling af klippekort i Solrød til fordel for Børnehjælpsdagen
Sonia Poulsen med indsamlingsboks
Formanden for Solrød Seniorklub, Sonja Poulsen, viser en af de indsamlingsbokse til klippekort, som hun har stillet op rundt omkring i Solrød. Foto: Privat.

Solrøds borgere har nu fået en særlig mulighed for at donere deres klippekort til Børnehjælpsdagen. Den lokale ildsjæl, Sonja Poulsen, der blandt andet er formand i Solrød Seniorklub, har nemlig – på eget initiativ – sat en klippekort-indsamling i gang.

Det betyder, at borgerne nu kan lægge deres klippekort i opstillede bokse hos Menu Solrød samt hos SuperBrugsen både i Havdrup og Solrød. Ligeledes kan klippekortene afleveres i Solrød Aktivitets-og Frivilligcenter samt på Solrød Bibliotek.

LÆS OGSÅ: Topdanmark indsamler klippekort

“Da jeg så, at man kunne donere sine ubrugte klip til Børnehjælpsdagen, fik jeg lavet aftale med de ovennævnte steder. Nu kan man nemt ”slippe af” med sine gamle kort i lokalområdet, mens man samtidig støtter et godt formål”, forklarer Sonja Poulsen, der udover sit frivillige arbejde i Solrød, også er frivillig i Børnehjælpsdagen.

Frem til 15. november kan alle, der ligger inde med ubrugte klip/klippekort, donere disse til fordel for Børnehjælpsdagen, som støtter anbragte børn og unge i Danmark.

Donationsmuligheden er iværksat af DOT (Din Offentlige Transport) i forbindelse med udfasningen af klippekortet i Hovedstadsområdet. DOT dækker over de tre trafikselskaber: DSB, Movia og Metroselskabet.

LÆS MERE: Sådan gør du, hvis du vil donere dine klip/klippekort

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder
Smid en kommentar

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.