10. januar 2019, 10:14 Af: Sylvia Blazejowski

Julelotteriet 2018: nordjysk familie vinder 100.000 kroner til rejser

En familie på fire har skrabet sig til hovedgevinsten i Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018.

Julelotteriet 2018: nordjysk familie vinder 100.000 kroner til rejser

En familie på fire har skrabet sig til hovedgevinsten i Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018.
Vinder af hovedgevinst Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018
Michael Vestergaard med børnene Sigurd og Freja modtager hovedgevinsten i Julelotteriet 2018 af Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl. Foto: Børnehjælpsdagen.

Familien Vestergaard fra Brønderslev kan se frem til en ferieoplevelse af den helt store kaliber. De har nemlig vundet hovedgevinsten i Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018: et rejsegavekort på 100.000 kroner til Apollo.

34-årige Mette Vestergaard købte vinderloddet for 25 kroner af sin fætter, Nikolaj, der solgte Julelodder sammen med sin 7. klasse på Skolegade Skole i Brønderslev. Hun havde dog svært ved at tro på familiens store held, da de tre palmer tonede frem i skrabefelterne. Hendes mand, 33-årige Michael Vestergaard, beskriver det gyldne øjeblik således:

“Jeg sad og læste godnathistorie for vores børn, mens Mette lå syg inde i soveværelset i den anden ende af huset. Pludselig sagde Mette noget med, at jeg lige skulle se det her lod, for hun troede nok, at vi havde vundet, men kunne ikke tro det! Børnene kunne se, at vi blev helt vilde og meget glade, men kunne ikke selv forstå, hvad der lige pludselig skete her midt i godnathistorien.”

Vinderlod til Julelotteriet 2018
Her er familien Vestergaards vinderlod. De tre palmer i skrabefelterne har udløst den store hovedgevinst i Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018. Foto: privat.

Udsigt til varme og hvide sandstrande

Den nordjyske familie, der også består af 5-årige Freja og 3-årige Sigurd, har allerede gjort sig tanker om forskellige, eksotiske rejsemål – langt væk fra lille Danmark:

”Hvis det skulle være den helt store tur, kunne vi godt tænke os at tage til USA og kombinere det med et krydstogt rundt i Caribien. Slippe lidt væk fra det daglige trummerum og bare nyde varmen, de hvide sandstrande og så opleve nogle helt andre kulturer”, forklarer Michael Vestergaard.

Hovedgevinsten i Børnehjælpsdagens Julelotteri 2018 forekommer kun på ét eneste lod ud af et oplag på 550.000 Julelodder. Lotteriet, der bliver solgt over hele landet i perioden den 31. oktober til 24. december, omfatter i alt 9003 gevinstlodder. Hovedparten af disse udløser et gavekort á 200 kroner til en række udvalgte butikskæder.

Elever fra Bordings Friskole sælger Julelotteri 2018
Børnehjælpsdagens Julelodder bliver solgt at skoleelever og foreningsbørn over hele landet. For hvert solgt lod til 25 kroner, tjener klassen / foreningen op til 12 kroner. Her er det elever fra 8.A. på Bording Friskole, der er i gang med lodsalget. Foto: Børnehjælpsdagen.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.