8. oktober 2020, 12:38 Af: Kenneth Tingberg

Julelotteriet er i gang: Støt Børnehjælpsdagen og dit lokalsamfund

Børnehjælpsdagens Julelotteri 2020 sælges fra den 9. oktober til den 30. december. Giv din støtte til Børnehjælpsdagen og dit lokale forenings- og skoleliv ved at købe Julelodder.

Julelotteriet er i gang: Støt Børnehjælpsdagen og dit lokalsamfund

Børnehjælpsdagens Julelotteri 2020 sælges fra den 9. oktober til den 30. december. Giv din støtte til Børnehjælpsdagen og dit lokale forenings- og skoleliv ved at købe Julelodder.
Julelotteriet 2020: Velgørende skrabelodder fra Børnehjælpsdagen

Giv din støtte til Børnehjælpsdagens arbejde og dit lokale forenings- og skoleliv ved at købe Julelodder.

Har du lyst til at støtte anbragte børn op til jul samt forenings- og skolelivet i dit lokalområde? Så kan du gøre netop dette ved at købe Julelotteriet 2020, som Børnehjælpsdagen står bag. Skrabelodderne bliver solgt fra den 9. oktober til 30. december af lokale foreninger og skoleklasser over hele landet.

I kølvandet på Corona har Børnehjælpsdagen hårdt brug for midler til det humanitære arbejde med at styrke anbragte børn og unge i Danmark. Derfor har salget af Juleskrabelodderne stor betydning for organisationen:

“I år har vi særligt brug for danskernes gavmildhed. Det har været en utrolig udfordrende tid på grund af Corona. Vi knokler for at opretholde alle vores tilbud til de anbragte børn – både på lokalt og nationalt plan. Hver en krone gør en forskel for os. Vi takker derfor på forhånd alle, der vælger at købe eller sælge et skrabelod fra vores Julelotteri”, forklarer Børnehjælpsdagens direktør Ina Thorndahl.

Økonomisk tilskud til forenings- og skolelivet

Julelotteriet gavner imidlertid på flere planer – også lokalt. Lodsalget sikrer nemlig et økonomisk tilskud til de mange lokale foreninger og skoleklasser, der sælger skrabelodderne. De tjener op til 12 kroner pr. solgt lod til 25 kroner – penge, der går direkte til fælles aktiviteter i klubben eller klassen.

“Vi er stolte af at kunne give forenings- og skolelivet en fortjeneste på op til 48 procent af loddets salgspris. Det er en meget høj andel sammenlignet med andre lotterier. Det er værd at bemærke i en tid, hvor Corona-krisen også har ramt økonomien hos mange fritidsforeninger og sportsklubber. Den gode nyhed er, at vi stadig har plads til flere sælgerhold, der kan få en ekstra indtægt”, forklarer Ina Thorndahl.

Sidste år tjente 562 foreninger og skoleklasser fra hele landet cirka 3 millioner kroner til sig selv ved at sælge Julelotteriet.

Corona-forsvarligt lodsalg

Børnehjælpsdagen har gjort en række tiltag for at inspirere foreningerne og klasserne til et Corona-forsvarligt lodsalg – til gavn for både sælgere og købere. Det vigtigste råd er at følge myndighedernes anbefalinger, herunder spritte at af og holde afstand.
Derudover tilbyder organisationen et gratis MobilePay nummer til sælgerne for at undgå kontanter. Salget af Julelodderne kan også ske online via en platform, som Børnehjælpsdagen har udviklet specielt til formålet.

KAN DU LI' HVAD DU LÆSER
Relaterede nyheder

©Børnehjælpsdagen 2020. Alle rettigheder forbeholdes.